Dnevni horoskop za 25.05.2017.

0

Ovan

OvanMlad Mjesec u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora, komšiluka, kratkih putovanja uvodi vas u period u kojem ćete lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Tokom ovog dana – dobro raspoloženje i zadovoljstvo.

 

Bik

BikMlad Mjesec u polju posla i novca tokom današnjeg dana uvodi vas u period kada ćete moći da stabilizujete situaciju u ovim segmentima. Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da riješite neka goruća pitanja.

 

Blizanci

BlizanciMlad Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti uvodi vas u period kada ćete moći na pravi način da sagledate situacije oko vas i povučete prave poteze. Tokom današnjeg dana, naročito tokom popodnevnih i večernjih sati, očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam.

 

Rak

RakMlad Mjesec u polju podsvijesti tokom današnjeg dana uvodi vas u period kada ćete na lakši način sagledavati neke situacije i moći bolje da razmislite o njima pa, samim tim, smanjite i greške. Tokom ovog dana možete osjećati blagu napetost i nervozu.

 

Lav

LavMlad Mjesec tokom današnjeg dana u vašem polju prijatelja, usluga od strane drugih, uvešće vas u period kada ćete biti podržani od onih sa kojima ste u kontaktu. Tokom ovog dana očekujte mirne i opuštene trenutke, naročito u večernjim satima.

 

Djevica

DjevicaMlad Mjesec u vašem polju karijere uvodi vas u period u kojem će doći do velikih promjena u ovom životnom segmentu. Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema.

 

Vaga

VagaMlad Mjesec u vašem polju inostranstva, ekspanzije, obrazovanja, uvešće vas u period u kojem ćete moći da proširite svoje poslovanje i ostvarite značajne kontakte van zemlje. Tokom današnjeg dana očekujte lijepe momente i u poslovnom i u emotivnom segmentu.

 

Škorpija

ŠkorpijaMlad Mjesec u polju kriza, promjena, novca od drugih ljudi, uvešće vas u period kada ćete shvatiti da je neophodno napraviti neke presjeke da biste funkcionisali na bolji način. Tokom ovog dana postoji šansa da napravite neki propust ili grešku.

 

Strijelac

StrijelacMlad Mjesec u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava uvešće vas u period u kojem ćete one odnose koji su vam bitni moći da postavite na drugačije osnove. Tokom ovog dana očekujte poboljšanje odnosa sa drugima.

 

Jarac

JaracMlad Mjesec u polju zdravlja, poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti, uvodi vas u period u kojem ćete shvatiti da je potrebno da promijenite nešto kod sebe, da bi se okolnosti oko vas promijenile. Tokom ovog dana očekujte povećanje obima posla.

 

Vodolija

VodolijaMlad Mjesec u vašem polju ljubavi, radosti, životnih zadovoljstava i talenata uvešće vas u period koji će biti ispunjeniji entuzijazmom, dobrim i olakšanim okolnostima. Tokom ovog dana možete ostvariti jak kontakt sa osobom koja vam je privlačna.

 

Ribe

RibeMlad Mjesec u vašem polju doma i porodice, ali i privatnog posla, uvodi vas u period u kojem ćete moći da napravite velike pozitivne promjene u ovim segmentima. Tokom današnjeg dana očekujte da nešto teže funkcionišete, najvjerovatnije zbog velikog broja obaveza.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info