Zaljubi se u nekog ko će voljeti tvoju dušu više od…

0

Zaljubi se u nekoga ko će te voljeti bezuslovno. Ko će prihvatiti sve tvoje mane, nedostatke, nesavršenosti i koji će u tebi stvoriti osjećaj da si vrijedna da te ima.

Zaljubi se u onog koji će se boriti za tebe, uprkos teškoćama i olujama koje dođu u život. U onog ko će razumjeti tvoje ludosti i ponekad tvoja, možda i nepromišljena, ponašanja. U onog ko će te smiriti kada se osjećaš uzrujanom. U onog ko će s tobom razgovarati pun ljubavi nakon duge svađe.

Zaljubi se u nekoga ko će cijeniti tvoj trud, a ko će te voditi i pružiti ti podršku u ostvarivanju tvojih ciljeva. Ko će na kraju dana biti pokraj tebe. Ko će voziti satima samo da vidi tvoj osmijeh. Zaljubi se u onog ko će uvijek biti uz tebe, ma štogod da se dogodi.


Zaljubi se u nekoga ko će te poljupcem učiniti da se osjećaš najposebnijom ženom na svijetu. Ko će učiniti da unutar sebe osjetiš erupciju senzualnosti. Ko će ti otpjevati nježnu pjesmu da lakše zaspiš i ujutro, čim otvoriš oči, ugledaćeš njegovu lijepu poruku za početak dana.

Zaljubiti se u nekoga ko će ti biti i najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vrijeme. Ko će s tobom kasno uveče jesti čokoladu, kako bi se ti osjećala bolje. Ko će s tobom dugo razgovarati o bilo čemu. Zaljubi se u onoga ko će te nasmijavati, s kojim se poput djeteta možeš zabaviti. Ko će te ponosno i neumorno držati za ruku pokazujući svima kako je pravi srećnik što te ima.

Zaljubi se u nekoga ko će ti oprostiti. Kome ćeš biti ispred svih njegovih hobija, poslova, svega. Ko će svaki vaš trenutak učiniti za pamćenje. Ko će održati svoja obećanja. Zaljubi se u onoga ko će poštovati tebe i tvoje životne odluke.

Zaljubi se u nekoga ko će voljeti tvoju dušu više od tvog tijela. Ko će odagnati sve tvoje brige, suze i sumnje. U onoga koji će zauvijek razumjeti tebe i sve tvoje promjene. Zaljubi se u nekoga ko će te usrećiti, ko će te zadovoljiti i onoga koji će te uvijek pozitivno iznenaditi.

Izvor: Zdrava i sretna

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info