m:tel OPEN te vodi na finale Roland Garrosa!

0

Budi i ti dio sportske istorije

m:tel ne prestaje sa prijatnim iznenađenjima za svoje korisnike. Ovaj put ide i korak dalje. Nakon svega dva mjeseca uživanja u vrhunskim sportskim kanalima Sport Klub-a, Arene Sport i Eurosport-a u okviru Open IPTV-a, m:tel vas vodi uživo u sam centar sportskih zbivanja, i to na finale Roland Garrosa u Pariz. Budite dio spektakla, jednog od najprestižnijih sportskih događaja godine. Najbolji teniser će podići pehar za slavu, glamur i istoriju. Budite i vi dio te istorije.

Svim korisnicima m:tel OPEN IPTV-a, od utorka, 23.5, biće omogućeno da se prijave na mail adresu [email protected], ukoliko žele da kao poklon za svoje povjerenje dobiju ovo nevjerovatno putovanje za dvije osobe!

Kao i u svakom sportu, i ovdje je najvažniji – timski duh. Kako biste se prijavili, a možda i osvojili put u Pariz, tim mora da bude sastavljen od 2 osobe.

Prijava koju šaljete na mail [email protected] treba da sadrži:

  • Fotografiju na kojoj se vidi tim koji gleda neki sportski događaj
  • 5 razloga zašto baš vaš tim treba da dobije 2 karte ATP Roland Garros
  • Skeniran račun za neku OPEN IPTV uslugu za prethodni mjesec
  • Te kontakt podaci (puno ime i prezime i broj telefona)

Prijave je moguće slati do 29.05. do ponoći. Pristigle fotografije će biti objavljene naredni dan, 30.05, na Facebook stranici kompanije m:tel, a bar jedan član tima treba da ima lični Facebook nalog, te je potrebno da na svom Facebook zidu podijeli fotografiju prijavljenu na konkurs i objavu stavi na “javno“.

Stručni žiri kompanije m:tel će 02.06. odabrati jednu ekipu koja će 10.06. otputovati u Pariz i prisustvovati finalu ATP Roland Garrosa.

Sve troškove putovanja, dva noćenja i karte za finale snosi kompanija m:tel, kao poklon korisnicima OPEN-a koji i dalje mogu da uživaju u Sport Klub i Arenasport kanalima u osnovnom Open IPTV paketu.

Detaljne uslove konkursa potražite OVDJE.

Iskoristi jedinstvenu priliku, odaberi prijatelja i prijavite se za put u Pariz!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info