Dnevni horoskop za 23.05.2017.

0

Ovan

OvanRaspolagaćete zavidnom količinom energije. Prionite na intelektualne aktivnosti, jer neće biti smetnji. Proširite vidike, mijenjate sebe i budite otvoreni za nova poznanstva. Bićete omiljeni u društvu i zaslužni za dobar provod. Novi ljubavni počeci biće zasnovani na kvalitetnim temeljima ako ne budete previše očekivali.

 

Bik

BikIzbjegavajte druženje s ljudima čiji su problemi preveliki da biste se nosili s njima. Ono što najviše možete dati je moralna podrška i razumijevanje. Bićete zaokupljeni tekućim zadacima i obavezama koje ne podnose odgađanje. Naoružajte se disciplinom i ne dopustite da vas kolege ometaju u radu.

 

Blizanci

BlizanciImate veliku potrebu da se zabavite i osigurate sebi barem malo više opuštanja. Upravo vam je to i potrebno. Ukoliko osjetite umor ili pospanost, odgodite sve važnije poslovne i društvene obaveze. Više mislite na sebe, svoje fizičko i psihičko zdravlje. Premišljaćete se oko večernjeg izlaska, ali nećete požaliti ako se maknete iz kuće.

 

Rak

RakNemojte donositi prenagljene odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Prkosom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pri tome nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti. Priberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s ljudima koje volite.

 

Lav

LavMogli biste postići dobre poslovne rezultate ili proširiti djelatnost kojom se bavite. Ljubavne probleme istjeraćete načistac. Otvoreno ćete reći partneru šta vam smeta kod njega, a on se neće naljutiti. Čak štaviše, vaš razgovor će otklanjati probleme jedan za drugim pa će odnos živnuti novim nabojem.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan druženja, zanimljivih rasprava i protoka informacija. Doći ćete u posjed važnih podataka i dobiti odgovore na neka pitanja. Izborite se za pravo na lično mišljenje, posebno u ljubavi. Biće važno da odluku donesete vođeni srcem, a ne zbog osjećaja obaveze. Pripazite na ishranu, skloni ste debljanju.

 

Vaga

VagaVaš će rad biti izložen očima javnosti. Iako će svijest o tome rezultirati napetošću, nemate razloga sumnjati u svoje sposobnosti. Činiće vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikacija s drugima predstavljaće vam napor pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte. Predveče vam se vraća dobro raspoloženje.

 

Škorpija

ŠkorpijaSlaba koncentracija i rastresenost biće glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove, a dio obaveza prebacite na ljude od povjerenja. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoloženja, ali razumjeće da ste poslovno jako opterećeni.

 

Strijelac

StrijelacOtpustite negativna iskustva iz prošlosti, jer je vrijeme za nove početke. Posvetićete se postizanju većeg stepena obrazovanja ili učenju stranog jezika. Nešto što dugo priželjkujete kupićete po povoljnoj cijeni.

 

Jarac

JaracUnaprijed se radujete ostvarenju jednog poslovnog dogovora, ali ste malo nervozni i preispitujete sebe da li ste odradili sve ono što je trebalo na pravi način. Bićete zadovoljni rezultatima. Željno iščekujete poziv od jedne osobe, ali on nikako ne dolazi. Izgleda da ćete vi morati da se aktivirate i inicirate priču.

 

Vodolija

VodolijaPlanete će podstaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga i svega što vam može proširiti životne vidike. Poslovna komunikacija biće od veoma velike važnosti. Ne prešućujte važne podatke i činjenice. U odnosima s rođacima vodite računa da nepromišljenom izjavom ne dotaknete temu o kojoj niko ne želi razgovarati.

 

Ribe

RibeIako će se neki ljudi pokazati kao “tvrd orah” u dogovorima, ipak ćete uspjeti da u velikoj mjeri ostvarite ono što ste naumili. Vrlo ste inspirisani, pozitivni, puni samopouzdanja. Ovakav način funkcionisanja primijenite i u emotivnim relacijama – vrijeme je da se aktivirate prema osobi koja vas privlači.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info