Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Tokom ove sedmice i jednim dijelom naredne može doći do problema u odnosima sa dugogodišnjim saradnikom ili poslovnim partnerom. Takođe, nisu vam dobro postavljeni ni odnosi sa nadređenima i bilo bi dobro da ne pokušavate da “odmjeravate snage” i da budete tvrdoglavi, jer ovdje neće biti pobjednika – i jedni i drugi možete ostati na gubitku. Sve ostalo na dnevnoj bazi će funkcionisati kako treba. I dalje je kod vas aktuelno mnogo noviteta, brza dešavanja i jedan jak tempo, koji vam izuzetno prija.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ljubavi, životnih zadovoljstava i radosti aktivira slobodnim Vodolijama jedan duži vremenski period koji će biti ispunjen mogućnostima da pronađu svoju emotivnu sreću. No, konkretno, ova sedmica baš i nije najpogodnija za takav tip dešavanja, pogotovo ako već postoji osoba za koju ste zainteresovani. Naime, opozicija Marsa iz ovog polja sa Saturnom govori o mogućnosti prave “bitke” i vaših napora da uđete u neku emotivnu priču. Ono što se postavlja kao blokada je dosta teško, ali nije neostvarivo i nemoguće za prevazići. U vašim emotivnim relacijama, Sunce, koje vlada poljem ozbiljnih emotivnih partnerstava, ušlo je u znak Blizanaca i trigonskim aspektom podržava vaše polje ličnosti. Ovo govori da ćete vi i partner imati više razumijevanja jedno za drugo, da ćete više uživati u nekim lijepim dešavanjima i moći da budete opušteniji.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je vrlo solidna. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu mogućnosti da se iscrpljujete i previše trošite. Samo vodite računa o odmoru.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info