Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Mlad Mjesec je tokom ove sedmice u vašem polju inostranstva, obrazovanja, planova, ekspanzije – otvoriće pred Vagama period u kojem će moći da pokrenu pozitivne promjene, ali i da prošire svoje poslovanje i više se posvete kontaktima sa strancima. No, ove sedmice je bitnije nešto drugo – možete biti u kontaktu sa teškim i napornim poslovnim saradnicima ili se pak suočiti sa okolnostima koje vas vraćaju korak unazad. Primijenite iskustvo iz prethodnog perioda – i sami ste svjesni da se sve može prevazići ukoliko postoji dobra volja.

Ljubav. Vaša vladarka Venera, poslije aspekata koji su bili aktuelni protekle sedmice i koji su vas jednim dijelom destabilizovali, polako ulazi u trigon sa retrogradnim Saturnom. Neke strasti i vatre u vama se smiruju, gledate na stvari na drugačiji način i jasno vam je da se bliži vrijeme kada možete dobiti ono (to jest onu osobu) što odavno želite. Sada vam je jasno da do prave ljubavi morate ići sporim tempom, samo još da se otvori pravi trenutak i moći ćete da se prepustite. Taj momenat ipak nije sada već ćete morati da sačekate još malo. Znači, i dalje strpljivo. U vašim emotivnim relacijama, sada se odnos sa voljenom osobom može vraćati u neke stabilnije vode. Doduše, i vi i partner ćete morati da se potrudite oko toga, ali komunikacija vam je bolja, što će znatno doprinijeti poboljšanju.

Zdravlje. Bolja situacija u zdravstvenom segmentu – imate više energije i dobro se osjećate. Sada je samo potrebno da održavate ovaj fizički i psihički balans.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info