Škorpija: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Vaš vladar Mars je tokom cijele ove, a jednim dijelom i naredne sedmice, u opoziciji sa retrogradnim Saturnom iz vašeg polja posla i novca. Moraćete da budete dosta oprezni, a naročito da kontrolišete svoju impulsivnost i nervozu kada ste u kontaktu sa autoritetima ili bitnim poslovnim partnerima. Takođe, možete se suočiti sa nekom formom blokade od strane njih, što vam nikako neće prijati. Ovi aspekti vas primoravaju na sporost, a sada vam to jako teško pada. Ako neke prepreke ne možete da prevaziđete, pokušajte da se prilagodite okolnostima.

Ljubav. Usamljene Škorpije, vi ste već u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i ne možete da poreknete da je vaš odnos sve bliskiji kako dani prolaze. Ono što nikako da se desi jeste ta konačna manifestacija i ulazak u emotivnu priču. Jednim dijelom je kriva druga strana, ali isto tako i vi snosite dobar dio krivice. No, to u krajnjem slučaju nije ni bitno – poenta je da ste nekako non stop “na granici” i da je samo pitanje kada će doći do pucanja blokade između vas dvoje. Da, to se može dogoditi i tokom ove sedmice. U vašim emotivnim relacijama, na prvi pogled sve funkcioniše dosta dobro. Partner i vi ste uspjeli da izbalansirate neku problematiku, u korektnom ste kontaktu, a ni ta strast koja sada postoji nije za zanemariti. Ipak, i pored svega ovoga vi niste zadovoljni, a jasno vam je da tako funkcioniše i druga strana. Možda se ovo vremenom sredi, ukoliko se potrudite.

Zdravlje. Disbalans kada je energija u pitanju osjetiće se kod mlađih pripadnika znaka. Starije Škorpije bi trebale da obrate pažnju na hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info