Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Mars je u opoziciji sa Saturnom, koji je trenutno u vašem polju karijere, pozicije, a ukazuje i na odnos sa autoritetima i šefovima. Niste u potpunosti zadovoljni svojom trenutnom situacijom, a ne nailazite na razumijevanje od strane drugih. Sve ovo vas može jako nervirati i tjerati vas da napravite neki drastičniji potez, za koji trenutno definitivno nije vrijeme. Venera u polju posla i novca je u dobrom aspektu sa Saturnom, što govori da svim stvarima, pa i problemima, morate prići na jedan opušteniji način.

Ljubav. Ako ste slobodni, kao da trenutno ne možete da dobijete kompletno emotivno zadovoljstvo. Da, neke se osobe vrzmaju oko vas, ali vi niste nešto naročito zainteresovani. Emotivna nesređenost je više nego prisutna i čak i ako se događaju neke lijepe stvari, to je na blic, povremeno. Dignete se nakratko, a onda se vratite u neku ustaljenu svakodnevnicu koja vam ne donosi zadovoljstvo. U prevodu – pravo vrijeme za onu ljubav koju očekujete i onu stabilnost još uvijek vam izmiče iz ruku. U vašim emotivnim relacijama, Mars u polju doma u opoziciji sa Saturnom može donijeti trzavice sa bračnim partnerom. Ipak, one nisu nerješive, jer ste oboje spremniji na kompromis nego inače. Na ovo ukazuje i mlad Mjesec u polju doma i porodice, koji vas ipak uvodi u jedan stabilniji period sa voljenom osobom.

Zdravlje. Pored potrebe da kontrolišete svoju ishranu i dalje stoji savjet da morate uraditi makar nešto kada je fizička aktivnost u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info