Rak: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Jako aktivirano polje karijere i pozicije, od samog početka ove sedmice, donosi Rakovima potrebu za dokazivanjem i jačanje ambicioznosti. Spremniji ste da se “bacite na posao” i trudićete se iz sve snage da neke svoje planove konačno i pokrenete. Ne računajte na lake okolnosti, a takođe ne računajte ni na pomoć od drugih. Očigledno je da ćete sve morati sami. Konkurencija se ove sedmice može pokazati kao dosta jaka, a ni odnosi sa kolegama neće biti baš najsjajniji. Sve ovo možete srediti i izboriti se na pravi način, ako upotrijebite promišljenost, racionalnost i miran pristup.

Ljubav. Ulaskom u ovu sedmicu, vaš vladar Mjesec je u konjukciji sa Venerom i sekstilu sa Marsom, što slobodnim pripadnicima znaka donosi porast fizičkih potreba, aktiviranje strasti i želju da što prije, pa makar i naglavačke, ulete u neku emotivnu priču. Definitivno je da nećete biti spremni da čekate da se sve odvija samo od sebe i nekim svojim tempom sa osobom koja vam je privlačna, već ćete gledati da preduzmete inicijativu. U vašim emotivnim relacijama, vi i partner jednim dijelom funkcionišete bolje, ali još uvijek je to daleko od mira i stabilnosti koju želite. Neke stvari vas “bodu u mozak”, a moguće je da tokom ovog perioda i problemi ili tajne koje su čuvane izbiju na svjetlost dana, što sigurno neće uticati da se vi i voljena osoba osjećate bolje i opuštenije. Ipak, mlad Mjesec i ulazak u novi životni ciklus, pomoći će Rakovima da počnu na situaciju sa partnerom da gledaju nekim drugačijim očima.

Zdravlje. Promjene raspoloženja, problemi sa spavanjem, statičnost, bezvoljnost – sve je ovo posljedica psihičkog opterećenja i težine koju nosite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info