Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017.

0

Posao. I tokom ove, a jednim dijelom i sljedeće sedmice, biće vrlo aktuelna opozicija vašeg vladara Marsa sa Saturnom. Ovo je aspekt blokade koju pokušavamo da probijemo i definitivno donosi da budemo oči u oči sa nekim situacijama, ljudima, sa dešavanjima koja nas koče ili nam se postavljaju kao oponenti. Takođe, vjerovatno ćete i pored svog truda koji ulažete, biti suočeni sa sporošću i teškoćama u odvijanju vaših planova. O svakom svom potezu dobro razmislite i ne radite ništa na brzinu. Umjesto snage, koristite pamet!

Ljubav. Ulazite u ovu sedmicu u dobrom raspoloženju, kao da intuitivno osjećate da vas neke dobre stvari čekaju “iza ćoška”, kada je ljubav u pitanju. I niste daleko od istine – mlad Mjesec u vašem polju pokreta, komunikacije, kontaktata, kratkih putovanja, otvoriće slobodnim Ovnovima put ka ljubavi. Ako ove sedmice “padne” neko novo poznanstvo – to je to! Osoba koja dolazi u vašu blizinu “skopčaće” se sa vama na prvi pogled, prvu izgovorenu riječ. Nemojte da se kočite, da budete nesigurni i da se opterećujete nekim nebitnim sitnicama – raspričajte se onako kako vi znate i krenite u akciju. U vašim emotivnim relacijama, nije baš sve toliko slatko. Postoji neki disbalans u odnosu sa voljenom osobom i zaista je potrebno mnogo truda da sve ovo držite pod kontrolom. Nemojte se zatvarati i biti tvrdoglavi – potrebno je da razgovarate, da bi se neki napeti momenti prevazišli.

Zdravlje. Kod starije populacije mogu se javiti bolovi u rukama, nogama (od kičme), ali se i aktivirati hronični problemi i tegobe. Mlađi neka budu oprezniji u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info