Lav: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Mlad Mjesec u polju podrške od drugih otvara pred Lavovima jedan solidan poslovni period, kada će moći da računaju na prijatelje, veze i usluge od strane onih koji su im naklonjeni. Merkur u polju karijere donosi vam dobre poslovne kontakte, jedino vas može nervirati to što sve ide suviše sporo. Ova sporost vam sada samo ide naruku, jer u brzini možete napraviti pogrešne poteze i ugroziti i nove, ali i stare partnerske odnose. Idete ka napretku, ali morate poštovati tempo drugih i prilagoditi se okolnostima.

Ljubav. Tranzit vašeg vladara kroz znak Blizanaca donosi slobodnim Lavovima opuštenost, dobro raspoloženje i uživanje u provođenju vremena sa prijateljima, u izlascima ili na društvenim mrežama. Iz ovih segmenata može biti nekih zanimljivih priča i pričica, ali trenutno zaista nema potrebe da odlučujete na brzinu – prepustite se dešavanjima, opustite se, za sada, uživajte u svojoj slobodi. Ako već postoji neko ko vam se dopada, tu sada može biti blažih zastoja ili sporosti u dešavanjima. Samo polako. U vašim emotivnim relacijama, pokušajte da dovoljno pažnje posvetite voljenoj osobi. Trenutno ste usmjereni na sebe, na svoje društvo i na ono što vas lično interesuje pa možete jednim dijelom zanemariti partnera. Trudite se da održite sklad između vas dvoje.

Zdravlje. Ušli ste u jednu bolju i stabilniju fazu kada je zdrastveni segment u pitanju. Sa eventualnim tegobama lako ćete izaći na kraj.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info