Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Mars u polju poslovne svakodnevnice u tačnoj je opoziciji sa vašim vladarom Saturnom. Očigledno je da su okolnosti u poslovnom segmentu tokom ovog perioda dosta problematične i nepovoljne po vas, a ni odnos sa kolegama i saradnicima baš i neće biti najbolji. Merkur u znaku Bika vas podržava i daje vam dobre šanse da sa svim ovim izađete nakraj strpljivošću, racionalnošću, dobrim i promišljenim postupcima. Mlad Mjesec u polju obaveza i odgovornosti uvodi vas u period u kojem će okolnosti ipak krenuti u vašu korist. Samo budite još malo strpljivi.

Ljubav. Venera, vladarka vašeg polja ljubavi, u sve jačem je trigonskom aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. I vi sami osjećate da emocija prema nekome jača, da vas sve više obuzima i “uvlači” u sebe. Koliko god možda ovu osobu pokušavali da predstavite sami sebi kao prijatelja, kao nekoga sa kim imate dobru komunikaciju, evidentno je da tu ima mnogo više od toga. U vašim emotivnim relacijama, sada se mogu pojaviti prvi pravi pomaci. Neke situacije iz proteklog perioda je sada moguće prevazići kroz otvoren razgovor i kompromis. U prevodu – što se više potrudite kada je voljena osoba u pitanju, lakše ćete doći do onoga što želite – do stabilnosti i uživanja u odnosu sa dragim bićem. Pred vama nisu nimalo loši dani!

Zdravlje. Ova sedmica je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, jer sve ono što ste svjesno ili nesvjesno zanemarivali, može doći na dnevni red.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info