Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. U vašem polju karijere nalaze se Mars i Sunce, a ove sedmice će tu biti i mlad Mjesec. Pred Djevicama će se otvoriti odličan poslovni period sa jakim mogućnostima da naprave bitne pozitivne pomake. No, zbog aktuelne opozicije Marsa i Saturna, računajte da ćete ove sedmice biti pod pritiskom i da ćete vjerovatno morati da se izborite sa otežavajućim okolnostima, koje će vas donekle kočiti. Ono što je dobro jeste da vi svemu što se bude dešavalo imate pravilan pristup i da nećete dozvoliti da vas bilo šta od ovoga izbaci iz takta.

Ljubav. Slobodnim Djevicama je super u ovoj sedmici – u potpunom ste miru sami sa sobom, uživate u kontaktima sa suprotnim polom i bez ikakvog ste opterećenja i razmišljanja u kom pravcu bi sve to moglo ići na dalje. Ukoliko vam se bude uživalo – uživaćete. Ukoliko budete željeli da sve ostane samo na razgovorima i dobrom raspoloženju – to će tako i biti. Za promjenu, puštate da se sve odvija svojim tokom i dozvoljavate udvaračima da se trude oko vas. U vašim emotivnim relacijama, svakim korakom, voljena osoba i vi ste sve bliže stabilnosti i zadovoljstvu u odnosu. Ako i bude nekih problema, to će biti sitnice koje ćete brzo i lako riješiti. Generalno gledano, pred vama su jako lijepi i opušteni dani, uživanje u zajednički provedenim trenucima sa partnerom.

Zdravlje. Generalno, u potpunosti ste dobro. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste iscrpljivanje i odliv energije. Sve ostalo funkcioniše kako treba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info