Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Iako će na prvi pogled izgledati da vam se sa svih strana otvaraju šanse u poslovnom segmentu, brzo ćete uvidjeti da većinu toga morate odbaciti ili da ne možete funkcionisati onim tempom kojim biste vi željeli. Da, mlad Mjesec u vašem polju ličnosti daće vam mogućnost da promijenite i poboljšate svoje pozicije, ali da biste to postigli moraćete da budete vrlo praktični i racionalni i da jednim laganim korakom gradite poslovnu budućnost. Svaka brzopleta akcija vrlo brzo će se suočiti sa neuspjehom. Više pažnje usmjerite u poslovna partnerstva i saradnje, jer tokom ovog perioda možete u ovim segmentima imati probleme i zastoje.

Ljubav. Mars i Sunce u vašem znaku i polju ličnosti donose ogromnu energiju, želju za aktivnošću i jake fizičke potrebe. Vrlo vam je aktivno polje prijatelja pa nije ni čudo što će neki od vas baš u tom segmentu potražiti partnera. Pojedini će krenuti sa jačim izlascima, dok će drugi preko društvenih mreža naći osobe sa kojima mogu da komuniciraju, a koje ih istovremeno jako privlače. Iako sve ono što će se dešavati može na prvi pogled biti samo avantura i seksualna kompatibilnost, ipak postoje velike šanse da ove priče postanu i trajnijeg karaktera. U vašim emotivnim relacijama, mlad Mjesec u vašem polju ličnosti donosi mogućnost da situaciju sa partnerom sagledate na drugačiji način i da pokušate da pokrenete pozitivne promjene u vašem odnosu. Nekih otežanja će definitivno biti i sa vaše i sa strane voljene osobe, ali sve ovo se relativno lako može prevazići.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede kod mlađih pripadnika znaka. Starija populacija – aktiviranje hroničnih tegoba, naročito problema sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info