Bik: Sedmični horoskop za period od 22.05. do 28.05.2017

0

Posao. Ove sedmice, Bikovi imaju mlad Mjesec u polju posla i novca. Računajte na to da se pred vama otvara period promjena, novih poslovnih prilika i jakih mogućnosti da se stabilizujete u finansijskom segmentu. Ono sa čim se još uvijek morate boriti jeste vaša nestrpljivost i užurbanost, a s druge strane, sporost u dešavanjima i blokade koje vas koče da ostvarite ono što ste namjerili. Ne rasipajte svoju pažnju i energiju, pokušajte da se fokusirate samo na jedan cilj ili na jedan poslovni projekat – na taj način ćete uspjeti više od onoga što mislite. U poslovnim partnerstvima može doći do zastoja ili problema.

Ljubav. Neke ljubavne zamke ste uspjeli da prevaziđete (ili ste na njima slavno “pali”), ali ne računajte da je pred vama i na dalje mirno more i otvoren put. Vaša vladarka polako ulazi u trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom pa će prošlost opet početi da malo pomalo “iskače”. Ako ne želite da se vraćate na ono što je bilo, iskoristite Merkura, vladara polja ljubavi i životnih zadovoljstava, koji je sada u vašem znaku. Otvorite srce za nove mogućnosti, a mogli biste da budete i vi malo aktivniji – da češće izlazite ili da se družite sa prijateljima. U vašim emotivnim relacijama, partnerova pozicija je trenutno loša i može uticati na cjelokupan vaš odnos. Vladari vas i partnera su u pozitivnom aspektu, što govori o tome da se ovakve situacije mogu prevazići, jer i pored povremenih napetih momenata, oboje ste otvoreni za priču i usklađivanje. Iskoristite ovo.

Zdravlje. Pored toga što morate obratiti više pažnje na ishranu, zaista bi vrijedilo razmisliti o makar nekom vidu rekreacije. Sada vam je to potrebno i da biste se psihički osjećali rasterećenije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info