m:agazin – Stigao je električni bicikl nove generacije

0

Televizijski projekat kompanije m:tel, emisija m:agazin, će u subotu, 20. maja, u 14:55 časova, u okviru programa Radio-televizije Republike Srpske, gledaocima predstaviti novosti i zanimljivosti iz svijeta tehnologije i nauke. Zabavu koju donosi voditeljski par, Vanja Partalo i Igor Kalaba, pratiće i korisne preporuke, savjeti i nevjerovatne tehnološke poslastice koje bi uskoro mogle da postanu dio čovjekove svakodnevice.

Jedna od takvih je i priča o „Volta“, električnom biciklu nove generacije, koji će vas povesti na nezaboravnu vožnju po brzini od oko 30km na čas, dugu čak 65 kilometara, i to sa svega jednim punjenjem. Među izdvojenim sadržajima naći će se i priča o „Coodo“, hibridnom modelu kamperskih vozila, koji predstavlja neobičan spoj moderne arhitekture i minijaturnih domova. Ovi pokretni domovi su proizvedeni u Hamburgu, a mogu da posluže kao životni ili radni prostor bilo gdje u svijetu. Kako je to zaista moguće, saznajte u predstojećem m:agazinu.

Tradicionalno prijateljstvo i dobra saradnja Narodnog pozorišta RS i kompanije m:tel, nastavlja se i ove godine, sponzorstvom održavanja ovogodišnjeg Teatar festa, ali i pozorišne sezone 2017/2018. S tim u vezi, Vanja i Igor su i ovaj put bili u dobrom društvu, a gost emisije biće Nenad Novaković, direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske, koji će otkriti više detalja o održavanju ove kulturne manifestacije.

Prethodna izdanja emisije m:agazin dostupna su i na YouTube kanalu kompanije m:tel, a za sve ostale informacije posjetite m:tel stranicu ili m:tel blog.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info