Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Polje komunikacije, dogovora, u ovoj je sedmici vrlo nestabilno i trebalo bi da vodite računa kada su kontakti sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Ne obećavajte previše i ne preuzimajte mnogo na sebe, jer je moguće da nećete moći sve da ispoštujete. Takođe, ne računajte mnogo na velika obećanja koja vam budu data. Sve uzimajte sa zadrškom. Povećanje količine obaveza i potreba da završite sa nečim iz prethodnog perioda.

Ljubav. Obično to tako kod vas bude. Prvo, nigdje nikog na vidiku, a onda odjednom pet emotivnih prilika. Ne možete na sve strane odjednom (čak iako bi to htjeli), a pitanje je da li ćete umjeti da napravite pravi odabir, pošto u ovom periodu ne vidite stvari baš najjasnije. Možda bi bilo najbolje da ove sedmice sve ostane samo na flertu i komunikacij pa da vi polako uvidite ko je za vas, a ko nije, čisto da se ne biste prešli pa poslije kajali. U vašim emotivnim relacijama, još u ovoj sedmici će postojati nerazumijevanje i povremena napetost i tvrdoglavost kada je odnos sa partnerom u pitanju. Već u danima vikenda funkcionisaćete mnogo lakše i sa više razumijevanja. Do tada, trudite se da ne napravite dramu oko nekih gluposti i besmislenih sitnica.

Zdravlje. Potreban vam je odmor, odmor, odmor! Ako već niste u mogućnosti da uzmete par slobodnih dana, onda obavezno napravite dovoljno prostora u toku dana za opuštanje i relaksaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info