Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Potrebno je da budete pribrani, odmjereni i vrlo diplomatski nastrojeni kada su bitna poslovna partnerstva u pitanju. Naime, ova sedmica donosi mogućnosti napetosti, tenzija i uzburkanih odnosa i, ako ne budete pažljivi, kod nekih od vas bi čak moglo doći do raskida dugogodišnjih partnerstava. Ne odlučujte na brzinu, ne spaljujte mostove iza sebe. Možda bi bilo najbolje da se više okrenete sebi, svojim obavezama, naročito onima koje vučete iz prethodnog perioda, da biste lakše prevazišli dane koji su pred vama.

Ljubav. Ako ste slobodni, zaista bi valjalo da poslušate savjet i da se tokom ove sedmice ne upuštate ni u kakve nove emotivne početke. Naime, zaista je malo vjerovatno da ćete napraviti pravi izbor, a osim toga, čak i ako uđete u nešto, vrlo brzo biste mogli shvatiti da ste se debelo preračunali i da ova osoba uopšte nije za vas. Izlazite, družite se, flertujte, jer ovi su dani zaista savršeni i pogodni za vaše uživanje. I ni za šta drugo. Ako želite, trenutne aspekte možete “potrošiti” i na neobavezne šeme, ali na pravu ljubav zaista teško. U vašim emotivnim relacijama, tokom ove sedmice može biti velikih napetosti i tenzija. Da se razumijemo, dosta toga sada možete preuveličati pa vam se savjetuje da ne donosite bitne odluke po pitanju voljene osobe.

Zdravlje. Problemi sa ishranom, veliki odliv energije i sklonost da se iscrpljujete do krajnjih granica. Budite oprezni u ovim danima, uvijek se potrudite da nađete dovoljno vremena za svoj odmor i opuštanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info