Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Imate osjećaj da napravite jedan korak unapred, a da se dva vratite unazad. U prevodu – neke situacije u poslovnom segmentu sredite i razriješite, ali se zato pojavljuju druge kojima morate posvetiti svoju punu pažnju. Budite pažljivi, oprezni i pomalo proračunati u odnosima sa poslovnim partnerima, jer u ovoj sedmici može doći do problema sa usaglašavanjem. Potreban je kompromis. Izbjegavajte da ulazite u kontakte i dogovore sa osobama koje su sklone obećanjima, a koje teško ispoštuju rečeno. Ako ne možete da donesete odluku po nekim bitnim pitanjima, pustite je da “prespava” ili se konsultujte sa nekim kome apsolutno vjerujete.

Ljubav. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prave šanse da uđu u jedan lijep, nov emotivni odnos. Problem je samo u tome što biste vi da imate ovu osobu pored sebe, ali da u isto vrijeme sačuvate i svoju slobodu, nezavisnost i da ne budete previše sputani kada su izlasci sa društvom u pitanju. Neki od vas će pokušavati čak da sjede na dvije stolice i da pokreću neke paralelne priče. Jasno vam je da ako krenete da funkcionišete na ovaj način, to nećete moći dugo. Možda je najbolje da dobro razmislite prije nego što sebi fenomenalno iskomplikujete život. U vašim emotivnim relacijama, uspećete samo nakratko da, koliko toliko, smirite odnos sa partnerom. Problem u vašem odnosu je suviše dubok da bi mogao biti riješen tek tako i slobodno računajte da ćete i ove sedmice imati “padove”.

Zdravlje. Potrebna vam je pojačana fizička aktivnost, jer ćete na taj način oslobađati nakupljenu negativnu energiju i rasteretiti svoje misli. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info