Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Problemi sa konkurencijom, problemi u vašem neposrednom radnom okruženju, sa kolegama. Shvatićete da vam neki od njih i te kako rade iza leđa i da pokušavaju da podriju vaš uticaj i stabilnost u poslovnom segmentu. Ponude koje u ovoj sedmici dođu do vas ne prihvatajte olako, već dobro razmislite o njima. Nagomilavanje obaveza je sada prisutno i potrebno je da budete što ažurniji, da biste ispoštovali zadate rokove. Moraćete ponovo da rješavate neke probleme za koje ste mislili da ste ih završili.

Ljubav. Možete pomisliti da se neko namjerno poigrava vašim srcem. Da osoba koja vam se dopada ne zna šta hoće i da vam šalje potpuno kontradiktorne signale. Emocije su vam uzburkane, ne znate šta da mislite o cijeloj situaciji i možda bi najbolje bilo da pustite da sve ide kako ide i da vidite u kom će se pravcu nadalje sve ovo odvijati. Pretjerana emotivnost, prožeta dubokom nesigurnošću, samo će vam donijeti problem u glavi ukoliko budete non stop razmišljali o ovome. U vašim emotivnim relacijama stoji nestabilnost, koju će uglavnom unositi voljena osoba. Ako budete ulazili u bilo kakve rasprave, samo ćete sebe dovesti do ivice nerava, a ništa konkretno nećete riješiti. Možda je najbolje da duboko udahnete, pokušate da se smirite i izgurate ove dane koji su pred vama.

Zdravlje. Nagomilavanje negativne energije, unutrašnji pritisak, tenzija – sve ovo vam i te kako može remetiti svakodnevnicu i donositi zdravstvenu problematiku. Pokušajte da se više krećete, da šetate, da budete aktivni – ovo će vam pomoći da se jednog dijela ove negativnosti riješite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info