Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Imate prilike za uspjeh i zadovoljstvo u poslovnom segmentu, dokle god racionalno, praktično i smireno gledate na situacije u kojima ste i na isti način se odnosite prema poslovnim partnerima i saradnicima. Jasno je da biste vi da što prije promijenite nešto, ali ovo nisu dani za to, jer se možete “okliznuti” i povući pogrešne poteze. Ne računajte na druge, već samo na sebe i ne vjerujte obećanjima koja vam budu data. Takođe, potrudite se da ispoštujete ono što ste vi obećali i na šta ste se obavezali.

Ljubav. Aspekti koji su aktuelni ove sedmice, kada je ljubav u pitanju, zamagljuju vam pogled i čine da emocije divljaju u vama. Nažalost, ovi dani i pored mogućnosti koje donose nisu dobri za početke stabilnih emotivnih priča, već su više okrenuti ka uživanju, povremenim kontaktima ili čak susretima sa zauzetim osobama. Grabićete zadovoljstvo objema rukama i to je skroz u redu, dokle god ste svjesni situacije u kojoj ste. Nemojte očekivati previše, da ne biste ostali razočarani. U vašim emotivnim relacijama, naglašen je nesklad između onoga što želite i onoga što dobijate. Evidentno je da ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, ali se zapitajte da li možda previše očekujete od druge strane. Zadovoljite se trenutnom situacijom i ne skrećite pogled na neku drugu stranu.

Zdravlje. Morate biti u pokretu da biste se osjećali bolje. Statičnost vam sada nikako ne prija i samo će vam donositi gomilanje negativne energije. I kilograma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info