Rak: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Venera u opozitnom aspektu sa Jupiterom u vašem polju karijere može vam u ovoj sedmici donijeti pomake, priznanja, nagrade ili napredovanje – ali sve će to uglavnom biti manje od onoga što vi zaista i zaslužujete. No, bolje išta nego ništa, zar ne? Takođe, računajte na i te kako jake mogućnosti za nove poslovne prilike i ponude – ovdje ćete morati da budete mudri i praktični i da odaberete ono što će se na duži rok pokazati kao dobro po vas, ne ono što će vam donijeti samo trenutnu korist. Ne ustručavajte se da pitate za savjet osobe u koje imate povjerenja. Ne odlučujte naprečac ni na brzinu.

Ljubav. Jako ste zainteresovani za nekog koga ste u prethodnom periodu upoznali ili sa kim imate kontakt preko poslovnog segmenta. Iako vam je jasno da ova osoba nije spremna za bilo šta ozbiljnije, sada ste spremni da se upustite i u nešto neobavezno i povremeno, jer ne možete da poreknete ogromnu privlačnost kojoj je teško oduprijeti se. Više je nego izvjesno da ćete se prepustiti dešavanjima. Ukoliko ste u emotivnoj priči, nastavljaju se dani ljubavnih uspona i padova. I vi i partner se ponašate kao da u ovom trenutku ne znate šta želite – u jednom momentu sve vrca od ljubavi i strasti, u drugom stoje međusobna optuživanja i nemir u odnosu. Od drugog dijela sedmice oboje ćete biti spremniji da se posvetite jedno drugom u neuporedivo većoj mjeri nego do sada.

Zdravlje. Gomilanje planeta u vašem polju podsvijesti govori o psihičkoj opterećenosti i nervozi. Potrudite se da ove sedmice pružite sebi dovoljno odmora i relaksacije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info