Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Neke šanse se mogu iznenada otvoriti i dati vam veliku nadu da ćete napraviti veliki pozitivan iskorak u poslovnom segmentu. Ipak, ovih dana bi trebalo biti nešto oprezniji, jer se sve može završiti samo na velikim obećanjima i praznim riječima. Ne zalijećite se u nove poslove, dok dobro ne provjerite koliko su zaista stabilni i realni. Ovo su dani kada se mnogo očekuje, a kada realizacija baš i ne mora biti onakva kakvoj se nadate. Poslovi sa strancima vam, uz malo opreza, mogu donijeti korist.

Ljubav. Opozitvni aspekt Venere i Jupitera može kod slobodnih Ovnova donijeti različite manifestacije – neki od vas će pokušavati da funkcionišu u paralelnim udvaranjima, jer će željeti da iskoriste sve mogućnosti koje im se nude. Drugi će pak lako osvajati sve osobe, sem one koja im se najviše i istinski dopada. Treći će shvatiti da neko za koga su “zagrijani” možda baš i nije po njihovoj mjeri i da su previše očekivali od ove osobe. Da ovaj aspekt donosi emotivne prilike, to je više nego izvjesno, ali je pitanje koliko ćete krajnjim rezultatom biti zadovoljni. U emotivnim vezama, vi ste trenutno u boljoj poziciji i stabilnijem raspoloženju od voljene osobe. Druga strana može biti sa jako promjenjivim raspoloženjima, preosjetljiva i povremeno vrlo zahtjevna.

Zdravlje. Pored problema sa hranom, računajte svakako i na mogućnost da se energetski dosta trošite i iscrpljujete, bez dovoljno odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info