Lav: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Pred vama jeste jedna naporna sedmica, ali čak vam i ona može donijeti dobre poslovne šanse ili vam otvoriti nove mogućnosti koje ćete moći da iskoristite u narednom periodu. Odnos sa nadređenima i sa pojedinim kolegama može doći u fazu zastoja, pogotovo ako i vi i druga strana budete tvrdoglavi oko najmanjih sitnica. Možete shvatiti da ste neke obaveze previše nagomilali, a da sada imate kratke rokove i obavezu da ih odradite. Obratite pažnju na dogovore koje sada pravite, nemojte se pretjerano oduševljavati i žuriti da ih pokrenete što prije, već ih dobro razmotrite sa svih strana.

Ljubav. Slobodnim Lavovima ova sedmica donosi fenomenalne prilike i jake kontakte sa suprotnim polom. Uživaćete u dešavanjima, u izlascima, u druženjima i flertu. Može vam se učiniti da je neko baš prava osoba za vas, ali vam se ne savjetuje da se obavezujete na bilo šta ozbiljnije, zato što je lako moguće da vas privuče još jedna osoba. Možda bi najbolje bilo ovu sedmicu iskoristiti samo za opuštanje i bolje upoznavanje osoba koje su oko vas. Pravi, jaki emotivni momenti su tek pred vama. U vašim emotivnim relacijama, generalno gledano, vrlo je dobar odnos sa voljenom osobom. Nastavlja se period u kojem i vi i partner zaista uživate i u međusobnom kontaktu, ali i u društvenim dešavanjima, zajedničkim izlascima. Neke manje, povremene, napetosti će biti lako prevazići.

Zdravlje. Posebno obratite pažnju na grlo, koje će biti jako osjetljivo tokom ove sedmice. Kod starijih Lavova mogu se aktivirati problemi sa štitnom žlijezdom. Takođe, može doći do skakanja nivoa šećera u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info