Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Ulazak Merkura u znak Bika vam u potpunosti odgovara, jer vam donosi smirenost i strpljivost i u najnapetijim poslovnim situacijama. Takođe, donijeće vam nove ideje i mogućnosti za kontakte sa stabilnim, ozbiljnim partnerima. Ipak, računajte na to da je ova sedmica nestabilna, da može dolaziti do zastoja i problema čak iako ste vi lično sve uradili kako treba. Moraćete da se usmjerite na obaveze koje su ostale nezavršene i tu ćete biti i te kako pritisnuti rokovima. No, samo polako i strpljivo funkcionišite i sa ovim ćete uspjeti da se izborite.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, ove sedmice možete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i sa kojom ćete imati više nego dobru komunikaciju i razumijevanje. Moguće je da između vas postoji neka razlika u godinama, ali to neće smetati ni vama ni njoj. Iako se ne može reći da će do konkretizacije vašeg odnosa doći, priča i kontakti sa ovom osobom će vam u potpunosti prijati i donositi vam osmijeh na lice. Nastavite dalje, samo polako. U vašim emotivnim relacijama – red ljubavi, red nezadovoljstva. Neke priče iz prošlosti će ponovo biti izvučene na dnevni red i od toga na koji način ih riješite, zavisiće i dalji tok vašeg odnosa. Pokušajte da budete što iskreniji i otvoreniji jedno prema drugom, jer ćete jedino na taj način uspješno riješiti probleme koji vas muče.

Zdravlje. Što se više opterećujete, što više razmišljate o problemima, teže će vam biti. Potrebno je da pronađete izduvni ventil i rasteretite se, koliko god je to moguće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info