Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Ove sedmice Merkur, vaš vladar, prelazi u znak Bika i vaše polje podsvijesti, što će vam donijeti jedan mirniji, racionalniji i praktičniji pristup problematici i dešavanjima u poslovnom segmentu. Ovo vas može jednim dijelom sačuvati od grešaka, ali i od pretjeranog povjerenja u neke ljude i njihova obećanja. Ne dozvolite da vam budu “gladne oči” i da preuzmete prevelike obaveze na sebe, jer ćete sa njima teško izaći na kraj i pored sve vaše naglašene energije i volje u ovom periodu. Nije vrijeme ni za neke veće rizike, jer se može lako dogoditi da ostanete na gubitku.

Ljubav. Dani ljubavnog zanosa su pred slobodnim Blizancima. Mnoštvo dešavanja, odlični kontakti sa suprotnim polom i velike mogućnosti da pokušavate da sjedite na dvije stolice. Pored nekoga ko vam se već dopada ili sa kim ste u nekoj formi flertovanja, neobaveznog kontakta, pojaviće se još jedna osoba koja će vas opčiniti na prvi pogled. Možda bi bilo dobro da budete iskreni i prema sebi, ali i prema njima, jer iako ih možete obje osvojiti, to će vam vjerovatno u nekom narednom periodu iskomplikovati život. Pa vi sad vidite da li ste spremni na to… U vašim emotivnim relacijama, potenciraćete na dešavanjima, na bliskom i jakom kontaktu sa voljenom osobom. Kao da ćete željeti da nadoknadite vrijeme koje je iza vas, a koje ste možda propustili, obraćajući pažnju na neke druge životne segmente ili u kojem ste bili u ne toliko dobrom odnosu sa voljenom osobom. Uživajte zajedno, pokrenite lijepe promjene u vašoj vezi.

Zdravlje. Mlađi pripadnici znaka uglavnom će funkcionisati dobro u ovoj sedmici. Kod starijih stoje mogućnosti manjih problema sa bubrezima, kožom. Unosite više tečnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info