Bik: Sedmični horoskop za period od 15.05. do 21.05.2017

0

Posao. Tranzitni Merkur je od ove sedmice u vašem znaku i donijeće vam jedan mirniji, racionalniji, sabraniji pristup. Ovo će vam svakako biti potrebno, pošto ćete brzo shvatiti da su se neke vaše obaveze nagomilale i da morate što prije prionuti da ih rješavate. Iako ćete povremeno upadati u nervozu zbog svega što se dešava, biće vam jasno da što više žurite više i griješite pa ćete usporiti i organizovati se bolje. Potražite i pomoć od strane kolega – makar jedan dio posla prebacite na njih.

Ljubav. Dani pred vama nisu nimalo loši za kontakt sa suprotnim polom, dokle god samo uživate, flertujete, dokle god se ludo zabavljate i ne pravite velike planove za budućnost. Naime, aspekti koji su ove sedmice aktuelni, mogu donijeti pretjeranost i nemogućnost pravilnog sagledavanja osobe sa kojom ulazite u neku priču pa, poslije burnog i ekstatičnog početka, slijedi neka forma razočarenja ili pada entuzijazma. Zato je bolje da sve ostane samo na nivou flerta, dok ne vidite da li je ta osoba zaista prava za vas. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, ako je vaša veza nestabilna, i te kako stoji šansa da se uđe u nešto “sa strane”. Ako je vaš odnos inače stabilan i ne padaju vam na pamet tajne aktivnosti, svakako ćete biti promjenjivog raspoloženja i vašem partneru će trebati više strpljenja sa vama.

Zdravlje. Mogući su problemi sa pritiskom, zadržavanjem vode u organizmu, varenjem. Umjesto da kontrolišete i smanjujete štetne navike, sada se možete totalno “raspustiti”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info