Vrhunski sport i najbolji filmovi samo u Open IPTV-ju

0

Kanal HBO nam u nedjelju, 14.5. u 20.00 Čsova prikazuje film “Ljubav i prijateljstvo”.

Radnja filma  se dešava 1790-ih godina i govori o prelijepoj mladoj udovici lejdi Suzan Vernon koja dolazi u Čerčil, na imanje muževljevog brata i čvrsto je riješena da nađe muža svojoj ćerki Frederiki – a naravno, i sebi.  „Ljubav i prijateljstvo“ je suptilna komedija o provodadžisanju i slamanju srca.

Ljubav i prijateljstvo

“Fanino putovanje” je film koji govori o djeci koja, bježeći od nacista, pokušavaju da se preko planina domognu bezbjedne Švajcarske. Pogledajte ga 17. maja 2017. godine u 19.00 časova, na kanalu HBO2.

Zasnovan na istinitoj priči, „Fanino putovanje“ predstavlja nevjerovatnu priču o hrabrosti, snazi i opstanku, priču o odvažnoj mladoj djevojci koju ništa ne može da zaustavi i koja se ne plaši nikoga. Godine 1943. 13-godišnju Fani i njene mlađe sestre roditelji šalju u hraniteljski dom za jevrejsku djecu na neutralnoj teritoriji. Kad nacisti stignu na italijansku teritoriju, članovi OSE (francuske jevrejske humanitarne organizacije) organizuju odlazak djece u Švajcarsku. Pošto su primorani da bježe u žurbi, Fani postaje vođa grupe i kreće u opasnu misiju širom okupirane Francuske, sa ciljem da dođu do švajcarske granice da bi preživjeli.

TV CINEMAX nam u srijedu 17. 5. u 20.00 časova predstavlja na daleko poznati film “Subura” koji istražuje svijet orgranizovanog kriminala u Rimu kroz priču gangstera poznatog kao Samuraj.

Gangster poznat kao “Samuraj” želi da pretvori obalu jednog malog grada pored Rima u novi Las Vegas. Korpumpirani političar koji voli mlade prostitutke i kokain štiti ga uz pomoć moćnog kardinala. Svi lokalni šefovi mafije složili su se da rade za ovaj zajednički cilj. Ali mir ne traje dugo i surovi rat koji ubrzo izbije između bandi prijeti da uništi Samurajev san.

Podsjetimo još jednom da se m:tel Open IPTV  može s punim pravom zvati mjestom na kome živi sport, jer svi korisnici osnovnog Open IPTV paketa bez dodatne naknade mogu uživati u svim Arenasport kanalima i u šest novih dugoočekivanih Sport Klub kanala, spajajući tako na jednom mjestu sve najbolje sportske sadržaje.

Kanali Sport Klub nude najbolji sport sa više od 320 dana direktnih sportskih prenosa godišnje. Ovi kanali, izmedju ostalog , svakodnevno nude najekskluzivnije prenose različitih sportova, gdje svaki ljubitelj sporta može da pronađe nešto za sebe. Zahvaljujući Sport Klub kanalima,  možemo pratiti Premier ligu, špansku Primeru, odbojkašku CEV ligu šampiona, škotsku Championship ligu, holandski Eredivisie, portugalsku Primeira ligu, Formulu 1 i Moto GP takmičenja, uživati u prenosima teniskih ATP i WTA turnira, NBA i Evrolige, evropske hokejaške KHL lige i mnoge druge sportove i takmičenja.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info