Devet dodatnih razloga za Open IPTV

0

Uživajte uz šarolike sadržaje Ženske TV, Kitchen TV, Agro TV…

Vaša dnevna doza zabave biće još bogatija uz raznovrsne sadržaje koje možete pratiti putem devet novih kanala u ponudi Open IPTV-ja.  Muzika, lifestyle, kulinarstvo, poljoprivreda… na vama je samo da odaberete temu.

Ženska TV je specijalizovani kablovski kanal posvećen svim temama savremene i moderne današnjice . Uz sadržaje ovog kanala uživaće najviše naše korisnice, barem one koje žele da se odmore od sporta.

Agro TV je kanal koji je 24 sata posvećen poljoprivredi i ostalim temama u vezi sa poljoprivredom, kao i prirodnoj sredini, tradiciji i kulturi.

Kitchen TV promoviše zajedničke gastronomske, kulturne i turističke vrijednosti. Uz njega ćete naučiti i uživati da kuvate.

OK kanal  je omladinski kanal kulture i pop culture, televizija budućnosti  koja se izdvaja LIVE programom iz (beo)gradskog studija koji je istovremeno javni prostor- kulturni&zabavni  centar, kao i brojnim uključenjima reportera u realnom vremenu sa mjesta događaja iz regiona.

MTS (Music TV Station) oduševiće vas najbogatijom video arhivom ex jugoslovenske muzike

J.E.K.A. je kanal namijenjen svim iskrenim poštovaocima etno muzike Balkana jer se upravo bavi ovom vrstom muzike.

MTS Classic je muzički kanal koji nam predstavlja klasična ostvarenja svjetske i regionalne rokenrol  muzike  i svim  osnovnim žanrovima roka.

C&CC (Cafe & Club Channel)  je internacionalni lifestyle, zabavni, poslovni, turistički i muzički kanal. Ovaj kanal vizuelnom  atraktivnošću i sardžajem pretenduje da zamijeni standardne kanale na ekranima u javnim prostorima, kafeima, hotelima, klubovima.

WWM (World Wide Music)  bogat je muzičkim, kulturno – zabavno – informativnim sadržajima. Emitovanjem sadržaja sa svjetske muzičke scene i pregledom dešavanja iz svijeta muzike širom planete, paralelno predstavlja zanimljivosti iz kulture, umjetnosti i zabave kao i društvene akcije koje se bave promocijom osnovnih vrijednosti planete .

I ne zaboravite, pored ovih devet, tu je još preko 200 ostalih TV kanala.

Uz Open IPTV zabava je zagarantovana. Vaš zadatak je samo da uzmete daljinski u svoje ruke i prepustite se potpunom uživanju.

Za više informacija o pozicijama kanala posjetite open.mtel.ba ili osvježite portal u meniju putem svog daljinskog upravljača.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info