Vodolija: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Udarnički tempo, kojim ste već neko vrijeme pritisnuti, nastavlja se i tokom maja mjeseca. Užurbanost, letenje sa jedne obaveze na drugu će biti skoro svakodnevno pa se potrudite da ne budete baš mnogo nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, a mogli biste povremeno da provjerite i da niste zaboravili nešto što vam je vrlo bitno. Krajem prve dekade, pun Mjesec u vašem polju karijere samo će dodatno zahuktati stvari, ali vam otvoriti i mogućnost da pokrenete neke svoje ideje i kreativna rješenja. Za vas je jedino problematičan sam kraj mjeseca maja, jer tada može doći do sukoba sa osobom sa kojom ste u dugogodišnjem poslovnom odnosu. Pošto postoji mogućnost prekida saradnje, razmislite da li je to ono što zaista želite.

Ljubav. Niste loše prošli u svojim emotivnim relacijama ni tokom proteklog perioda, a sada svakako očekujte samo poboljšanje i napredovanje u odnosu sa voljenom osobom. Doduše, do polovine maja vi ćete biti u vrlo čudnom raspoloženju, čas ekstatično srećni i spremni za svaki tip akcije sa voljenom osobom, čas voljni da se posvađate sa cijelim svijetom. Partnerova taktika u tom periodu će biti da vas kulira najstrašnije ili da sve okreće na šalu, što se i neće pokazati kao loše. Kada Sunce, koje vlada vašim poljem ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, pređe u znak Blizanaca na samom kraju druge dekade mjeseca, energija će se u potpunosti promijeniti – do kraja maja sigurno je da ćete istinski uživati i samo uživati sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, vi svojih ljubavnih šansi imate na pretek u ovom periodu. Pitanje je samo šta želite – hoćete li ozbiljnost ili da se zabavite, provedete, ne razmišljate o tome šta će biti sutra? Ukoliko se odlučite za ovo prvo – “mjerkajte” drugu polovinu mjeseca, kada se baš ovakva priča može otvoriti pred vama. Ukoliko želite ovo drugo – uživajte! Ali, zato nemojte žaliti ako neko ko vam se baš baš dopada, odbije vaše udvaranje u posljednjim danima maja.

Zdravlje. Iako ste vi neko ko se dosta dobro bori sa stresnim situacijama, ipak ste suviše dugo pritisnuti problemima ovog tipa pa je i te kako moguće da dođe do “klackalica” kada je zdravstveni segment u pitanju. Pokušajte da se organizujete bolje, da biste imali dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Takođe, u saobraćaju ili pri fizičkim aktivnostima budite oprezni, jer postoji mogućnost povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info