Vaga: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Pun Mjesec se početkom druge dekade dešava baš u vašem polju koje se vezuje za posao i finansije. Svakako možete očekivati porast svog uticaja u poslovnom okruženju i, shodno tome, jako dobre, nove prilike za napredovanje i razvoj. Merkur će vas pomalo kočiti kada su dogovori u pitanju, ali ćete se dosta brzo riješiti ove blokade i ulazite u period kada su promjene u partnerskim odnosima i te kako u vašu korist. Za vas je, realno, jedino problematična posljednja sedmica maja, kada je aktuelna opozicija Marsa sa Saturnom – tada vodite računa i o finansijskom segmentu, jer možete pretrpiti gubitke zbog nekih pogrešnih poteza, ali možete tada doći i u kontakt sa teškim i zahtjevnim ljudima koji će pokušavati ili da vas prevare ili da vas na neki način zaustave.

Ljubav. Drage Vage u emotivnim ili bračnim vezama – vaša je vladarka u tranzitu kroz znak Ovna i sprema se da polovinom mjeseca komplet izađe iz svog ciklusa retrogradnosti i to u polju partnerstava. Savjet za vas je da prvi dio mjeseca i te kako iskoristite za što bolji odnos sa voljenom osobom, da riješite zajednički neka pitanja koja su vas mučila, da se dodatno povežete i uskladite, stabilizujete svoju vezu. Zašto ovo pričamo? Naime, otprilike od 18. maja, ulazite u period koji može biti problematičan za vašu vezu. Ako ćemo pravo, ispada da ćete vi biti uzrok neslaganja i turbulencije u vašoj vezi, jer ćete na neki način očekivati previše ili pokušati da se postavite prezahtjevno i dominantno. Ovo može donijeti svoje posljedice koje mogu trajati sve do kraja mjeseca i donijeti vam problem sa voljenom osobom. Slobodne Vage tokom druge dekade maja ulaze u “crvenu zonu” kada je ljubav u pitanju. Osoba koja vas interesuje imaće sa vama savršeno razumijevanje i dogovor te malo toga vam stoji na putu da ostvarite zadovoljavajuću, novu emotivnu priču. Savjet za vas je da pustite da se ovaj odnos razvija polako, da biste izvukli najbolje iz svega.

Zdravlje. Jača energija, više ste u pokretu nego tokom aprila mjeseca. Mnogi od vas su krenuli sa nekim novim režimom ishrane ili se bacilli na rekreaciju. Tokom druge dekade mjeseca možete malo “skrenuti sa pravog puta” i  vratiti se nekim lošim navikama, ali samo nakratko.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info