Strijelac: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Osjećaj da se stvari dešavaju van vaše kontrole u poslovnom segmentu, nestaće jako brzo, već do kraja prve sedmice ovog mjeseca. Neke promjene će konačno zaživjeti, poslije višestrukog odlaganja. Takođe, vaše ideje i kreativna rješenja mogu naći put do zainteresovanih. Poslovni partneri i saradnici će biti vrlo aktivni prema vama i sa njihove strane možete očekivati tokom druge dekade i jednu dosta interesantnu ponudu. I polje kolega i poslovne svakodnevnice je bolje postavljeno tokom drugog dijela mjeseca pa i u ovom segmentu neće biti više iznenađenja i neprijatnosti. Što se finansija tiče, bolje ćete proći nego u proteklom mjesecu, ali ipak tokom treće dekade maja budite oprezniji što se troškova tiče. Takođe, vodite računa s kim se udružujete i kome vjerujete.

Ljubav. U maj mjesec ulazite u prilično intenzivnom kontaktu sa emotivnim partnerom. Kad kažemo intenzivni kontakt onda mislimo da se vjerovatno svađate. Samo rijetki od vas uspijevaće da napete aspekte kontrolišu i preokrenu u neku drugu stranu – u opuštenije vrijeme, više zajedničkih izlazaka i druženja. Mars je u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i, u suštini, voljena osoba sada vodi glavnu riječ u vašoj vezi. Da li će vam to prijati ili baš i neće, to će se još vidjeti, ali generalno gledano druga dekada mjeseca daje mogućnosti za smirenje i stabilizaciju odnosa. No, koliko je to smirenje zaista bilo jako, vrlo brzo ćete vidjeti i to već tokom posljednje sedmice maja. Naime, u tom periodu vam slijede velike napetosti, problemi, i totalno razmimoilaženje po nekim pitanjima sa partnerom. Za slobodne, Venera je ponovo u vašem polju ljubavi, zabave i sigurno je da ćete i te kako biti raspoloženi za kontakte sa suprotnim polom. Ipak, vaše namjere sada ne idu u pravcu bilo kakvog ozbiljnijeg odnosa i zadovoljavaćete se površnim, neobaveznim dešavanjima. Ipak, jedno od novih poznanstava sada i te kako može krenuti u pravcu nečeg ozbiljnijeg i neko može otškrinuti vrata vašeg srca, iako to niste imali namjeru da se desi.

Zdravlje. U maju mjesecu je zdravstveni segment uglavnom dobar po pripadnike ovog znaka. Malo više pažnje ćete morati da obratite tokom treće dekade mjeseca po pitanju ishrane, jer vam neće sve baš prijati, ali ćete biti osjetjivi i na viruse i respiratorne infekcije. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati bolove u kičmi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info