Škorpija: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Venera je ušla u vaše polje poslovne svakodnevnice, što je po vas dobro, ali će se u njemu nalaziti i prvo retrogradni, a onda direktni Merkur u konjukciji sa Uranom – što će vam svakako donijeti dinamiku i užurbanost koje biste najradije da se otresete što prije. No, navikli ste već da sve završavate u posljednjem trenutku pa ste jednim dijelom i oguglali na sve što se dešava. Dobre pozicije vašeg vladara govore o jakoj inicijativi, aktivnostima u kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Koliko god da će se vaše finansije popraviti tokom maja, toliko morate biti oprezni u ovom segmentu tokom posljednjih sedam dana – mogući su pogrešni ili impulsivni potezi koji vas mogu dovesti do gubitka.

Ljubav. Pa hajde da kažemo da ste najvećim dijelom prevazišli probleme koji su bili vrlo intenzivni u vašim emotivnim relacijama, ne samo tokom aprila, već i u periodu prije toga. Neki su odnosi prestali da postoje, neki su se provukli “kroz iglene uši”, a neke su ove teškoće samo dodatno osnažile kao par. Maj nije toliko loš po vas i partnera, jer ste oboje u jednoj drugačijoj energiji, više se usklađujete, a zajednički jezik se i po najtežim pitanjima lako pronalazi. Međutim, pun Mjesec u vašem znaku početkom druge dekade može donijeti porast ljubomore i sumnjičavosti, a ako voljena osoba u periodu poslije toga pokaže neke “znake” da obraća pažnju na nekog drugog, a ne samo na vas, onda su problemi u najavi. Možete početi da komplikujete život i sebi i partneru, što će naročito biti izraženo u posljednjim danima maja. Slobodne Škorpije bi i te kako trebale da obrate pažnju s kim ulaze u emotivni kontakt, za šta će biti dosta prilika tokom maja. Moguća su pokretanja tajnih odnosa, koji će krenuti kroz strast. Takođe, možete ući na brzinu u nešto za šta ćete vrlo brzo shvatiti da vam ne odgovara i da nije po vašoj mjeri. Zato ne žurite i pokušajte da sagledate ko je osoba koja vas zanima.

Zdravlje. Neuporedivo bolja zdravstvena situacija nego tokom proteklog perioda. Čak i ako je bilo nekih problema, oni idu ka smirivanju i rješenju. Ipak, budite u prvoj polovini mjeseca nešto oprezniji, za svaki slučaj. Više ćete tokom ovog perioda biti u pokretu. Još samo da svoj režim ishrane prilagodite svojim potrebama i ulazite “kao novi” u naredni mjesec!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info