Ribe: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Iako je Venera u vašem polju posla i novca i trebala bi da vam donese lakše funkcionisanje i bolje okolnosti u ovom segmentu, ipak je u ovom polju aktuelna skoro do polovine mjeseca i konjukcija Merkura, prvo retrogradnog pa direktnog, sa Uranom. I te kako ćete morati da se pozabavite organizacijom poslovanja, da sredite i rasporedite svoje obaveze, da pripremite živce za kontakt sa drugim ljudima. Izvjesno je da ćete funkcionisati pod pritiskom, što može dovesti do povremenih, na svu sreću, manjih grešaka. Za vas je u finansijskom segmentu promjenjiva druga polovina mjeseca, kada možete napraviti neke kikseve, pogrešno investirati ili potrošiti neplanirano veću sumu novca. Posljednji dani mjeseca mogu donijeti neprijatne kontakte sa autoritetima, istjerivanje pravde i tvrdoglavost.

Ljubav. Prva dekada ovog mjeseca donosi izraženu potrebu da što prije sredite neke probleme i pitanja sa voljenom osobom. Dosta vam je da se non stop vraćate na jedno te isto pa ćete se potruditi da konačno stavite tačku na određene situacije. Iako će napetih momenata u ovom periodu biti, ipak zajedničkim snagama izlazite iz ovog začaranog kruga. Od početka druge dekade stvari se znatno mijenjaju nabolje – to je period kada ste vi i voljena osoba spremniji za komunikaciju, kada je lakše razumjeti se i uskladiti, a sigurno je da ćete tada imati i više vremena jedno za drugo. Ono na šta bi Ribe trebale da obrate pažnju, naročito one koje su u bračnim zajednicama, jeste posljednjih sedam dana maja, a koji mogu donijeti napetost između vas i supružnika i miješanje drugih osoba u vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, do kraja druge dekade je i te kako aktuelno sve ono što se vezuje za prošlost. Ovo ne mora biti bivši partner, već neko ko je duže vrijeme prisutan u vašem životu ili koga znate od ranije. Sa ovom osobom doći će do izrazitog povećanja bliskosti i ulaska u jednu ozbiljnu emotivnu priču.

Zdravlje. Stes i nervozu ćete vući kroz poslovni, povremeno finansijski segment. Ipak, ovo ne bi trebalo da se u većoj mjeri odrazi na vašu zdravstvenu situaciju, pošto ste u periodu kada imate više energije. Savjetuje vam se više fizičke aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info