Rak: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Otprilike do polovine mjeseca očekujte velike aktivnosti u poslovnom segmentu – sve će oko vas prosto vrviti od dešavanja, sastanaka, poziva, kontakata sa poslovnim partnerima, saradnicima. U svemu ovome vi ćete se snalaziti kao riba u vodi, svjesni da su vaši planovi počeli da se pokreću i da sada morate dati sve od sebe. Kao što stoje velike mogućnosti da postojeće pozicije stabilizujete i učvrstite, tako neki od vas mogu dobiti i nove ponude koje im otvaraju vrata uspjeha koji su priželjkivali. Svjesni ste svojih kvaliteta i sada je potrebno da ih gurate u prvi plan. Ne ustručavajte se da budete ambiciozni!

Ljubav. Ljubavna prognoza za zauzete pripadnike ovog znaka nije nimalo loša tokom maja mjeseca, ali je evidentno da će neki od vas promijeniti svoj status. Naime, kao što postoje velike mogućnosti da od početka druge dekade neki Rakovi koji su u dužim emotivnim vezama mogu doći do realizacije svojih planova o zajedničkom životu ili braku sa voljenom osobom, isto tako će od tog perioda neki pripadnici ovog znaka shvatiti da im je mnogo lakše da puste osobu koja je pored njih. Vaši su ljubavni odnosi u periodu velikih čišćenja – ono što istinski nije za vas otpašće tokom ovog mjeseca, eventualno sljedećeg. Ako težite održanju zajednice ili veze u kojoj ste, neki bolji momenti krenuće u drugom dijelu mjeseca. Osobe koje su u tajnoj vezi, zbog svoje ili zauzetosti druge strane, imaće vrlo intenzivne kontakte. Ukoliko ste slobodni, pun Mjesec u vašem polju ljubavi početkom druge dekade maja donijeće vam vrlo intenzivne emocije prema jednoj osobi. Svoje želje možete ostvariti, ali prije toga provjerite da li je onaj ko vam se dopada emotivno slobodan. Ako vas uopšte bude bilo briga za tako nešto.

Zdravlje. Po pitanju zdravlja, još uvijek ste u nekoj “ni tamo ni ovamo” fazi. Usponi energije, velika aktivnost i dobro raspoloženje, smjenjivaće se sa povremenom statičnošću, ljenošću ili pak pretjeranom uživanju u hrani. Stariji pripadnici znaka i oni sa hroničnim tegobama moraju da obrate više pažnje na sebe u posljednjoj dekadi maja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info