Ovan: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Ovog mjeseca ste apsolutno sposobni da zaradite. Ne samo da ćete svojim trudom uspjeti da dosta toga u poslovnom segmentu pokrenete na bolje, već ćete biti i miljenik sreće pa će se neke šanse prosto same od sebe stvoriti pred vama. Malo strpljenja i kompromisa sve dok je Merkur u vašem znaku, jer zbog konjukcije sa Uranom možete reći nešto bez razmišljanja i kroz impuls. Tokom druge dekade najveće su šanse za brzu zaradu, možda i veću od one koje ste očekivali, ali nemojte da vam “oči budu gladne”. Samo mirno i polako, da ne biste sebi pokvarili toliko dobre prilike. Dobar je mjesec za dodatno poslovno angažovanje, ali i za potragu za novim poslom, ukoliko ste nezaposleni.

Ljubav. Lakše se diše, jel’ da? Imati Veneru iza leđa pa još u tako nezgodnom aspektu sa Saturnom i te kako je komplikovalo vaš ljubavni život u proteklom mjesecu. Sada, kada je ova nebeska ljepotica u vašem znaku, stvari već djeluju mnogo optimističnije u vašim emotivnim relacijama. Pogotovo što će odsada pa nadalje ona biti u izuzetno dobrom aspektu sa Marsom, vladarem vašeg znaka. Da bude jasno, nisu vaši emotivni odnosi tokom maja savršeni, ali su daleko bolji! Partner će povremeno biti nervozan i napet pa bi bilo divno da mu olakšate, jer to sada svakako možete. Potrudite se da budete aktivni, da razgovarate, da zajednički izlazite, a ukoliko budete imali vremena, obavezno tokom druge dekade mjeseca uzmite par dana samo za vas dvoje. Mogu se pokrenuti i neki zanimljivi događaji u ozbiljnijem pravcu, ukoliko ste u dužoj vezi. Ukoliko ste slobodni, to ne biste trebali da budete još dugo. Od početka druge dekade pa nadalje sve vam je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču. Akcija!

Zdravlje. Ono što vam ide naruku jeste veća energija, potreba za kretanjem i fizičkom aktivnošću. Što više budete u pokretu, osjećaćete se bolje. Ono o čemu biste trebali da povedete računa, jeste način ishrane. Tu neke stvari korigujte i sve će biti u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info