Jarac: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Po pitanju posla ste prolazili raznorazne faze u prethodnom periodu i uglavnom osjećali nezadovoljstvo zbog problema sa kojima su se suočavali vaši planovi. Sredite ono što ste propustili, više se pozabavite papirologijom i “pročešljajte” sve obaveze da provjerite da li ima eventualnih grešaka. Sve ovo je neophodno da biste “mirne glave” mogli da uđete u drugi dio mjeseca koji je po vas, više nego izvjesno, dosta povoljan. Konačno će se malo srećnih okolnosti naći i kod vas pa ćete na mnogo lakši način dolaziti do svojih ciljeva. Mogućnost nove poslovne ponude stoji tokom druge dekade mjeseca, ali nemojte da vam “oči budu gladne” pa da uđete u nešto što niste dobro provjerili i o čemu niste valjano razmislili. Finansije su u ovom periodu bolje, ali se čuvajte većih gubitaka pred kraj mjeseca.

Ljubav. Nemogućnost da se, iz ko zna kojih razloga, opustite i uživate u odnosu sa voljenom osobom, definitivno je obilježila april. Vrijeme vam je da sada izađete iz te “mračne” faze, jer u vaše polje doma i porodice ulazi ponovo Venera. Potrudite se da sada nađete dovoljno vremena jedno za drugo, da prevaziđete konačno neka pitanja iz prošlosti i uspješno ih riješite. Lično od vas sada zavisi u kom će se pravcu vaše emotivne relacije odvijati nadalje. Ukoliko postoji nešto što sakrivate od partnera, pogotovo ako se vezuje za vašu prošlost, to i te kako može napraviti problem u posljednjoj sedmici mjeseca. Ako ste slobodni, vaše polje ljubavi je dosta aktivno tokom ovog perioda i definitivno možete izgraditi jedan stabilan i kompaktan odnos. Ovo može biti osoba koju već poznajete i sa kojom ste duže vrijeme u kontaktu, ali može biti i neko ko vam “dolazi” preko poslovnog segmenta, čak i vaše okoline. Moguće je da ćete, iz nekog razloga, makar na neko vrijeme ovu priču željeti da sakrijete od svih.

Zdravlje. Mars je tokom cijelog ovog meseca u vašem polju zdravlja, što će vam donijeti vitalnost i jaču energiju, potrebu za kretanjem i fizičkom aktivnošću. Ipak, tokom treće dekade budite oprezniji, jer postoji mogućnost padova, povređivanja. Stariji pripadnici znaka bi tada trebali da obrate pažnju na kičmu, krvne sudove i respiratorni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info