Djevica: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Polje karijere je naglašeno tranzitom Marsa i veliku snagu i inicijativu ćete ulagati u poslovni segment. Tokom prvog dijela maja očekujte veliku živost, aktivnosti, kontakte sa poslovnim saradnicima. Mnogo obaveza, ali sa kojima ćete vi uspješno izlaziti na kraj. U drugom dijelu mjeseca je više nego izvjesno da ćete uspjeti da pokupite prave zasluge i da će vaši napori biti nagrađeni. Tada možete dobiti i novu poslovnu ponudu, a u svakom slučaju ovaj period će biti više nego dobar za vaš finansijski segment. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste period od posljednjih par dana maja mjeseca, kada ćete trpiti veliki pritisak u poslovnom segmentu i vjerovatno morati da mijenjate svoje planove pod teretom okolnosti. U tim danima povedite računa i o tome gdje ulažete svoj novac.

Ljubav. U prvom dijelu maja još uvijek će se “vući” posljedice dešavanja iz aprila mjeseca. Odnos sa voljenom osobom donosiće vam vrlo intenzivne, opterećujuće momente. Možete biti pretjerano ljubomorni, posesivni, a u svakom slučaju raspoloženi za raspravu i svadljivi. Međutim, stvari u vašem emotivnom životu ipak polako dolaze na svoje mjesto. Neke će se teškoće otkloniti same od sebe, neke ćete vi zajednički sa partnerom riješiti. Ponovo ćete početi da osjećate sigurnost pored partnera, a samim tim biti spremniji da pružite i primite ljubav i pažnju. Samo jedno upozorenje – ne dozvolite da tokom posljednjih dana maja druge osobe upravljaju vašim odnosom. Ne pristajte na bilo čije miješanje! Slobodne Djevice će do polovine mjeseca još uvijek pomalo lutati, nesigurne šta zaista žele kada je njihov emotivni život u pitanju. Neki od vas će se okrenuti društvu, drugi pak neobaveznim odnosima i kontaktima. Tokom druge dekade postoji ozbiljna šansa da započnete jedan odnos, ali samo ukoliko tu osobu poznajete već neko vrijeme ili ako sa njom imate razliku u godinama.

Zdravlje. Sve do posljednje dekade mjeseca čekaju vas uglavnom sitnije zdravstvene tegobe, koje ćete vi dosta uspješno i brzo rješavati. Budite fizički aktivni, ojačajte svoj imunitet pravilnom ishranom i uz dovoljno odmora, jer će posljednjih desetak dana maja donijeti veliki odliv energije, pad imuniteta i moguće probleme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info