Blizanci: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Na samom početku mjeseca možete imati osjećaj da se situacije iz aprila samo ponavljaju. Vaš veliki trud, a nemogućnost prave realizacije, zbog okolnosti nad kojima nemate uticaja. Nemojte klonuti duhom, mračni oblaci nad vašim poslovnim nebom se brzo razilaze! Marsa u svom polju ličnosti uskoro ćete umjeti da iskoristite na pravi način, kroz pokretanje novih poslovnih kontakata, kroz udruživanje sa drugima i kroz odlična idejna i kreativna rješenja. Mogućnosti za dodatne poslovne angažmane takođe su tu, samo razmislite da li će vam poremetiti ritam rada i trenutnih obaveza. Ne zatrpavajte se! Krajem mjeseca može doći do nesporazuma i komplikovanih situacija u saradničkim odnosima. Pokušajte da na fin način ovo riješite.

Ljubav. Tokom prve dekade, još uvijek će u vašim emotivnim relacijama biti promjenjivih situacija – češće nego inače će izbijati rasprave i svađe, kao da vi i voljena osoba još uvek niste “sve rekli” jedno drugom. No, strasti koje su se zakuvale, naročito tokom aprila, počeće polako da jenjavaju. Direktan hod vladara vašeg znaka, kao i Mars u polju ličnosti, donijeće Blizancima potrebnu, pravu inicijativu kada je voljeno biće u pitanju. Posebno će ovo biti primjetno tokom druge dekade mjeseca, kada ćete konačno uspjeti da se “nađete” i da se možda zajednički smijete periodu koji je iza vas. Ovaj period je vrijeme pozitivnih promjena, koje ćete vi pokretati, a partner sa zadovoljstvom prihvatiti. Kraj mjeseca može donijeti neko zatišje i to naročito ako vi budete opet u fazonu nekog tvrdoglavljenja ili insistiranja da istjerate svoje. Ukoliko ste slobodni, ovaj vam mjesec više daje mogućnosti za provod, za nešto slobodnije kontakte sa suprotnim polom, za neobavezne odnose. U događajima koji će se smjenjivati kao na traci, istinski ćete uživati. Zato ne sputavajte sebe. Vrijeme za prave, čvrste ljubavi, tek će doći do vas.

Zdravlje. Energiju trošite kao da ste u struju uključeni, ali Mars u vašem znaku daje vam mogućnosti da je obnovite lako. U principu, što više budete aktivni, više ćete energije imati i bolje se osjećati. U drugom dijelu mjeseca možete poremetiti ritam ishrane, eventualno imati problema sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info