Bik: Mjesečni horoskop za MAJ 2017. godine

0

Posao. Mars u polju posla i finansija i te kako tokom maja mjeseca radi za vas. Saradnički i partnerski odnosi će krenuti nekim novim, uspješnijim pravcem – promjene koje unesete će brzo zaživjeti i možete da računate i na bolje finansijske prilive. Nemojte samo da se uplićete u bilo kakve mahinacije tokom druge dekade, jer vam se krajem mjeseca ovo može “obiti o glavu” i ostaviti vas na gubitku. Ulaskom Merkura u vaš znak, moći ćete da aktivirate planove koje ste do tada držali u tajnosti – što može biti neki nov poslovni projekat ili saradnja sa uspješnom firmom ili pojedincem. Odnos sa kolegama ćete uspijevati da držite pod kontrolom i uglavnom ćete sa njihove strane imati podršku i pomoć. Kraj mjeseca može dovesti do nekih napetih momenata u dužim saradnjama ili eventualno sa autoritetima.

Ljubav. Neuporedivo bolja ljubavna situacija zauzetim Bikovima. Osjećaj stegnutosti i nezadovoljstva ste ostavili iza sebe, više ste okrenuti voljenoj osobi i prijaju vam zajednički momenti koji su ispunjeni zadovoljstvom, strašću, uživanjima. Nemojte zdravo za gotovo uzimati ovakve situacije i smatrati da je sada sve u redu i da ne treba nastaviti sa trudom prema voljenoj osobi. Ono što je najbitnije – nemojte dozvoliti da vas neke situacije sa strane povuku, da se upletete u priče koje će vam biti zanimljive ili koje će vam donositi jednu notu izazova. Druga dekada mjeseca je posebno nezgodna po pitanjima zainteresovanosti za nekog drugog i to za osobu koju znate preko posla ili je često viđate. Potrudite se da uživate u onome što imate i vjerujte – trava nije zelenija na tuđoj livadi! Slobodni Bikovi ne bi trebali da se upliću u bilo kakve “kombinacije” sa osobama koje su zauzete, iako je više nego izvjesno da će vam baš jedna takva predstavljati veliko iskušenje. Ako možete, ovako nešto “preskočite” – svakako ćete imati više nego dovoljno prilika za nova poznanstva. Polako, stići ćete do prave ljubavi.

Zdravlje. Raspoloženiji ste nego ranije, živnuli ste, imate puno više energije. Ipak i sami ste svjesni da neke segmente svog zdravlja svjesno zanemarujete – naročito po pitanju ishrane i fizičkih aktivnosti. Ako ne ranije, drugi dio mjeseca bi ipak trebao da vas pokrene u pravcu rješavanja i ovih stavki.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info