Samsung Galaxy S8 i S8+ su stigli na m:tel police

0

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da su Samsung Glaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ stigli na m:tel police. Otkrijte novu galaksiju mogućnosti, pronađite svoju najbolju Moj Mix tarifu i ukombinujte je sa najnovijim modelom iz Samsung porodice. Preporuka kompanije m:tel je tarifni model Moj Mix VIP uz koji će jedan od ova dva telefona biti vaš za samo 1 KM (sa PDV-om).

Bez granica

Galaxy S8 je dostupan u 5,8-inčnoj verziji, a Galaxy S8+ 6,2-inčnoj verziji. Odlikuje ih takozvani beskrajni ekran i dizajn bez okvira koji ovaj model čine elegantnom, neprekinutom površinom bez tipki ili oštrih uglova. Rezultat je prožimajuće iskustvo gledanja bez ometanja koje čini obavljanje više zadataka u isto vrijeme još praktičnijim. Dodatno, Corning Gorilla Glass 5 s prednje i zadnje strane osigurava izdržljivost i završnu obradu vrhunskog kvaliteta.

Spremni za akciju

Kao što smo navikli od Samsunga, ova dva modela dolaze sa premium kamerom koja će učiniti da vaše fotografije izgledaju kao da su uslikane profesionalnim aparatom. Prednja kamera Galaxy S8 i S8+ od 8MP F1.7 sa Smart autofokusom i 12MP F1.7 Dual Pixel zadnja kamera, stvorene su za najbolje fotografije snimljene pri slabom svjetlu ili zoom-u, s anti-blur tehnologijom i poboljšanom obradom slike.

Objedinjujući snažne performanse i povezivost, Galaxy S8 i S8+ sadrže prvi 10nm čipset u industriji koji omogućava poboljšanu brzinu i efikasnost. Ova dva modela posjeduju ekran na kojem, prilikom gledanja omiljenih video-sadržaja, vidite živopisne boje i kontraste, upravo onako kako su ih njihovi  autori zamislili.

Bixby – vaš novi asistent

Novost je i Bixby inteligentni interfejs koji će korisnicima pomoći da dobiju još više od svog telefona. Uz novu Bixby tipku, korisnici će moći praktično pristupiti Bixbyju i upravljati uslugama i aplikacijama jednostavnim glasovnim, dodirnim i tekstualnim naredbama.

Bixby će se povezivati širom uređaja, aplikacija i usluga kao sveprisutni interfejs, te otvoriti nova iskustva i scenarije koji pojednostavljuju vaš život.

Budite sigurni

Galaxy S8 i S8+ sadrže Samsung Knox sigurnosnu platformu koja zadovoljava svjetske standarde sigurnosti, te poznate karakteristike Galaxy uređaja zbog kojih mnogi korisnici vole upravo ovu Samsungovu seriju, uključujući: IP68 otpornost na vodu i prašinu, MicroSD podršku do 256GB, Always-on ekran i sposobnosti brzog i bežičnog punjenja.

Telefoni godine su tu, dođite u m:tel prodajno mjesto i izaberite svoj idelan model uz svoju najbolju kombinaciju minuta, poruka i mobilnog interneta.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha, a za više informacija pozovite kontakt centar 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info