Pogodi zrna broj i kući ponesi poklon svoj

0

Aktivacija Baci grah” u domaćem trgovačkom lancu Tropic

Drugu godinu zaredom, domaći trgovački lanac Tropic organizuje nagradnu aktivaciju simboličnog naziva „Baci grah“. Od 26. aprila do 25. maja tekuće godine u Tropic Centru Sarajevo i Tropic marketu Bijeljina posjetioci će imati priliku da okušaju sreću i dobiju neki od vrijednih poklona.

Princip aktivacije zasniva se na pogađanju broja zrna graha, koja će prvi dan biti ubačena i zapečaćena u svakom od kućnih uređaja. Svi posjetioci Tropic Centra Sarajevo ili Tropic marketa Bijeljina koji su korisnici kartice Klub osmijeha u periodu od mjesec dana moći će da pogađaju broj zrna u svakom od uređaja. Posljednjeg dana aktivacije zaposleni i posjetioci učestvovaće u prebrojavanju zrna graha, a učesnici aktivacije sa tačno ili najpribližnije pogođenim brojem zrna ponijeće kući jedan vrijednih uređaja.

Više informacija o tome kako možete provjeriti da li ste srećne ruke potražite na Tropic stranici, pozivom na besplatnu info liniju 0800 50 243 ili na licu mjesta, u Tropic Centru Sarajevo ili Tropic marketu Bijeljina.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info