3 stvari zbog kojih ćeš sigurno postati bivša!

0

Nakon raskida često se dešava da nemamo pojma zašto je do njega došlo i vraćamo film unazad kako bi pronašli prave razloge. Neke stvari, nažalost, shvatimo kad je već prekasno, a ako radiš ove stvari u vezi, vrlo je moguće da on već planira raskid (ako to već nije učinio).

  • Negativna si. Svaki dan, nezavisno od toga da li ti se nešto lijepo desilo ili imaš takav stav kao da će sutra smak svijeta i ništa ti ne valja. I kad pokuša da te oraspoloži, nađeš razlog da se posvađate. Zapamti da niko ne voli osobe koje gledaju na sve kroz sive naočale. Nabaci osmijeh ponekad i nema potrebe da sve shvataš kao napad na sebe.
  • Stalno prigovaraš. Verujemo da misliš da je to za njegovo dobro, ali čak i da jeste, to ne znači da treba svaki dan da mu nalaziš novu zamjerku. Muškarci kojima žene stalno prigovaraju samo čekaju priliku da pobjegnu. Logično, zar ne?
  • Zapostavljaš ga. Muškarci vole da budu primijećeni jednako kao i žene, a ako si na svog partnera već toliko navikla da mu više ne pokazuješ da ti je drago što je tu i što je on tvoj, potražiće nekog ko će ga više cijeniti.

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info