Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Vaše polje komunikacije, kontakata, kratkih putovanja, prosto vrvi od dešavanja. Retrogradni Merkur i Uran u njemu imaju konjukciju koja će trajati tokom cijele ove sedmice pa je evidentno da će nastupiti velike promjene, užurbanost, novi poslovni prijedlozi, velike aktivnosti sa postojećim saradnicima. Doduše, neće moći da vas “omaše” i problemi u komunikaciji ili sa telefonima i računarima pa se spremite i na ovakav tip iznenađenja. Budite fokusirani, budite maksimalno skoncentrisani i spremite se za jednu ludu, ali i te kako produktivnu sedmicu!

Ljubav. E, ako vas u ovoj nedelji ljubav “omaši”, onda nešto debelo pogrešno radite. Naime, zvjezdano nebo iznad vas “namiješta” ljubavne situacije za koje, zaista ne znamo, kako biste uspjeli da ih izbjegnete. Sve se ovo vezuje za prošlost, to jest za osobe koje znate od ranije ili sa kojima ste duže vrijeme u kontaktu. Doduše, i neki od vaših “prijatelja” mogu biti uključeni u cijelu ovu priču i dešavanja. Ono što je potrebno sa vaše strane jeste da ne čekate skrštenih ruku, već da šansu koja se otvori zgrabite. Po svim prilikama, kada se ova sedmica završi, imaćete osmijeh na licu i ispunjeno srce. Mlad Mjesec u vašem polju doma i porodice govori da će se Vodolije u bračnim zajednicama u narednom periodu smiriti i stabilizovati. Doduše, prije toga ćete morati da riješite neke probleme iz proteklog perioda, ali to je “mačiji kašalj” za vas. Oni u emotivnim vezama imaće jednu živu, povremeno turbulentnu, sedmicu sa voljenom osobom. Pokušajte da svoju nervozu utišate i da je okrenete u pojačanje zajedničkih aktivnosti sa partnerom.

Zdravlje. Polje saobraćaja i kretanja je tokom ove sedmice pod turbulentnim aspektima. Vodite računa gdje idete, u šta gledate, ne brzajte, ne jurite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info