Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Pred vama je brza i aktivna sedmica, u kojoj ćete se vi snaći “kao riba u vodi”. Možda ćete na samom početku imati problem da se prilagodite drugačijim okolnostima ili promjenama u partnerskim odnosima, ali ćete dosta brzo uhvatiti ritam i uigrati se. Neki ljudi sa kojima dolazite u kontakt izazivaju vam nervozu svojim nerazumnim zahtjevima ili impulsivnošću, ali ćete se truditi da pronađete “lijek” za njih. Nećete dozvoliti da neke situacije u poslovnom segmentu, koje ste pokrenuli, budu zakočene ili blokirane. Konkurencija se pojačava, naročito ako se bavite privatnim poslom.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, može doći do kratkotrajnog kontakta ili susreta sa bivšim emotivnim partnerom. Iako će vas ovo donekle “dići” i donijeti vam dobro raspoloženje, vrlo brzo ćete shvatiti da ova priča nije za vas. Uostalom, zašto biste se vraćali u prošlost, kada postoje minimum dvije osobe koje su za vas zainteresovane i pokazuju vam veliku pažnju? Zaključak: ono što je bilo vratiti se ne može, jer vi više niste ista osoba. Vrijeme je da nastavite dalje. Oni koji su u emotivnim relacijama imaju u isto vrijeme dobru, ali i komplikovanu sedmicu. Naime, konjukcija Merkura i Urana u polju partnera donosi pokretanje priča i problema iz prošlosti. Takođe, može donijeti otkrivanje nekih situacija i njihov izlazak na svjetlost dana. Ovo ne znači automatski problem za vas, jer je evidentno da vi i voljena osoba sada jeste u priličnom skladu. Izgleda kao da će zaključak cijele priče biti pozitivne promjene u vašem odnosu.

Zdravlje. Promjene koje ste uveli u svom funkcionisanju počinju da daju rezultate. Osjećaćete se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu. Još samo da se sredite po pitanju ishrane i sve će biti u redu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info