Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Polje poslovne svakodnevnice je prikazano prilično burno pa, drage Škorpije, pripremite svoje živce, jer će vam biti potrebno mnogo strpljenja da izađete na kraj sa nekim situacijama. Doduše, sve ono što se bude dešavalo i te kako vam može ići na ruku, jer ste u periodu kada ste izuzetno sposobni, promišljeni, spremni da se prilagodite i da pronađete najpozitivnije rješenje za sebe. Nekima od vas uslijediće vrlo zanimljive poslovne ponude i trebalo bi da ih dobro razmotrite, jer vrijede vašeg angažovanja i truda.

Ljubav. Venera na posljednjim stepenima vašeg polja ljubavi govori da je velika vjerovatnoća da se vaši emotivni snovi ostvare, pogotovo ako se vezuju za osobu s kojom ste duže vrijeme u kontaktu ili sa kojom imate razliku u godinama. Neke okolnosti koje su vas do sada sprečavale da se aktivnije pokrenete po pitanju ovih priča se sklanjaju i pravi je momenat da sve krene da se odvija mnogo brže nego do sada. Ukoliko ste u emotivnim relacijama, mlad Mjesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava govori da ste ušli u period kada svoje ljubavne odnose možete stabilizovati i pokrenuti na pravi način. Komplikovan i težak period je iza vas, sada je ono što vas očekuje mnogo bolje i podsticajnije. I vaš odnos s partnerom je evidentno drugačiji – stoji više razumijevanja, više nježnosti i posvećenosti.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka, sem nervoze, neće biti većih odskakanja u zdravstvenom segmentu. Starija generacija mora voditi računa o pritisku i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info