Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Period pred vama donijeće vam jače poslovne kontakte i nove prilike za napredovanje. Trenutna situacija, sa retrogradnim Merkurom u konjukciji sa Uranom u polju posla i novca, donosi vam užurbanost, mnogobrojna dešavanja i promjene, velike aktivnosti. Doduše, vi se vrlo uspješno borite sa ovim brzim tempom i bićete i te kako zadovoljni rezultatima koje ostvarite. Neke promjene će početi da se dešavaju u vašem poslovnom okruženju, ali one vam trenutno donose samo pozitivne pomake. Dobra sedmica.

Ljubav. Mlad Mjesec se tokom ove sedmice dešava u vašem polju komunikacije, kontakata, bliže okoline. Vi lično ćete biti mnogo aktivniji, lako ćete ostvarivati kontakte sa novim osobama u vašem životu i stoji i te kako velika mogućnost da u narednom periodu započnete jedan lijep emotivni odnos. Jedno zanimljivo poznanstvo može postati aktuelno već tokom ovog perioda. U vašim emotivnim relacijama, čini vam se da je odnos sa voljenom osobom bolji nego ranije. Doduše, možda vi sada optimističnije gledate na dešavanja sa partnerom, a i lakše uspijevate da se prilagodite jedno drugom. Mars u vašem polju doma za sada “miruje”, ne donoseći vam neke naročite probleme. Mogli biste da ovu povišenu energiju iskoristite za neko renoviranje, krečenje, premiještanje namještaja ili za veliko spremanje.

Zdravlje. Mnogo bolja situacija u zdravstvenom segmentu, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka. Vrijeme je da budete više u pokretu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info