Rak: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec se dešava ove sedmice u vašem polju prijatelja, društvenih veza i kontakata, pomoći i usluga od strane drugih ljudi. Pred vama će se otvoriti period u kojem ćete moći da iskoristite neke nove šanse koje vam se pružaju. Za sada ste više usmjereni da aktivirate nešto što ste u proteklom periodu započeli i što izgleda kao dosta obećavajuća poslovna prilika. Malo nervoze će biti prisutno u kontaktu sa nadređenima, ali ovo vrijeme možete iskoristiti i za pokretanje nekih svojih kreativnih planova i idejnih rješenja.

Ljubav. Kontakt sa nekim preko poslovnih okolnosti u potpunosti je zaokupio vašu pažnju. Pogotovo ako ste sa ovom osobom već ranije imali dodirnih tačaka, ali niste uspjeli da odnos usmjerite u pravcu emotivnih dešavanja. Sada se situacija odvija dosta brzo, susreti su skoro pa svakodnevni i sve vas vuče ka nekim zanimljivim događajima. Prepustite se i uživajte, ne razmišljajte o tome šta će biti sutra. U emotivnim relacijama Rakovi su sada u mogućnosti da stave tačku na dugačak, prilično opterećujuć, period sa partnerom. Vi ćete početi da situacije sa voljenom osobom posmatrate na drugačiji način i imaćete dovoljno snage da ih ili pokrenete u pozitivnom pravcu ili da riješite da ne želite više da svoje vrijeme trošite.

Zdravlje. Više opreza u saobraćaju, ali i prilikom obavljanja sportskih ili rekreativnih aktivnosti. Brzina vam sada ne ide naruku u ovim segmentima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info