Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Početkom sedmice imate mlad Mjesec u vašem polju posla i novca, koji će pred vama otvoriti period velikih promjena u ovim segmentima. Vi lično osjećate da ste još uvijek u nekoj tmurnoj i statičnoj fazi, ali promjene su već nagoviještene i ove sedmice mogu i otpočeti. Bićete neuobičajeno aktivni, jednim dijelom zbog sopstvene inicijative, drugim zbog dešavanja u poslovnom segmentu koje od vas zahtijevaju ažurnost i brz tempo. Kratki rokovi vam mogu donositi nervozu i napetost u komunikaciji sa kolegama.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, sedmica pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Takođe, možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste vidjeli. Ulazak Venere u vaš znak krajem ovog perioda, donosi vam nove mogućnosti za zaljubljivanje, koje će tek postati jako aktuelne. Oni koji su u emotivnim vezama imaju pred sobom jednu živu sedmicu, ispunjenu dešavanjima. Prilično se dobro osjećate, a i partner je više okrenut prema vama. Dobre su predispozicije da odnos sa voljenom osobom poboljšate. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste vaša nervoza , koja ne mora biti vezana za partnera, ali zbog nje možete povremeno neprimjereno i neadekvatno reagovati. Potrudite se da do ovoga ne dođe.

Zdravlje. Grlo i respiratorni trakt su još uvijek slaba tačka kod mnogih pripadnika ovog znaka. Kod starijih Ovnova, potreba da prekontrolišu stanje krvnih sudova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info