Lav: Sedmični horoskop za period od 24.04. do 30.04.2017.

0

Posao. Početkom ove sedmice, mlad Mjesec se dešava u vašem polju karijere, pozicije. Pred vama je period od narednih par mjeseci koji će vam donijeti jače zalaganje, veću efikasnost u poslu, ali i pozitivne promjene koje vas vode ka vašim ciljevima. U ovom periodu sve ono što je vezano za posao donosi vam zanimljive i neočekivane ponude. Neke od njih su vrijedne razmatranja, dok ćete druge automatski odbaciti kao neozbiljne. Potrebna je veća koncentracija na dnevne obaveze, jer postoji mogućnost propusta i grešaka. Sve što je vezano za saradnju sa strancima znatnije se ubrzava i aktivira.

Ljubav. Trenutno ste u fazi kada ste apsolutno zadovoljni svojim trenutnim statusom. Sami ste i to vam jako prija, ne osjećate potrebu da se nešto “lomite” ili jurite za pripadnicima suprotnog pola. Mjerkaju vas tako neke osobe, vi pomalo flertujete, ali uglavnom rekreativno, bez pravih ozbiljnih namjera da bilo šta zaista i pokrenete. Više vam sada prija društvo prijatelja, opuštena atmosfera i kontakti sa onima koji su vam bliski. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – i vi i partner imate neke planove, ali sve to uglavnom ostaje samo na njima. Aktivnosti između vas dvoje su se smanjile, oboje ste više posvećeni nekim drugim životnim segmentima i vaš odnos se više svodi na rutinu, nego na neko pravo zadovoljstvo. Bilo bi dobro da iskoristite vikend, kada vam se otvaraju šanse da neke svoje dogovore i planove iz prošlosti i realizujete. Ovo će vam oboma donijeti bolje raspoloženje.

Zdravlje. Stabilan zdravstveni segment mlađim pripadnicima znaka. Jedino je potrebno da se više krećete. Kod starije generacije, kratkotrajne hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info